Kıvanç Tatlıtuğ balayı fotoğraflarına erişim engeli koydurdu!

Başarılı ve yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 2016 yılında evlendiği Başak Dizer ile balayında gizlice çekilen fotoğrafları için erişim engeli koydurdu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
03 Aralık 2018 - 11:10
Magazin

Ekranların sevilen ismi Kıvanç Tatlıtuğ, başarılarıyla ön plana çıksa da, özel hayatıyla da dikkat çekiyor. 2016 yılında Fransa'nın başkenti Paris'te evlenen çift, Hawaii'de balayı yapmıştı. Balayı oteli olarak bilinen Andaz Maui at Wailea’da tatil yapan çiftin fotoğrafları gizlice çekilmiş ve birçok internet sitesinde yayınlanmıştı. 

18-12/03/basak-dizer.jpg

Sevgili oldukları dönemde de magazinden olabildiğince uzak durmayı tercih eden çift, evlendikten sonra da gündemden uzak kalmayı tercih ettiler. Özel hayatını gizli tutmayı tercih eden Kıvanç Tatlıtuğ, Hürriyet Okur Temsilcisi Faruk Bildirici'nin, bugünkü köşesinde paylaştığı bilgiye göre “eşiyle olan görüntülerinin gizlice çekilerek yayımlanmasından rahatsızlık duyduğu ve bu paylaşımların özel hayatın gizliliğini ihlal edici nitelikte olduğunu” belirterek “Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer Hawaii’de tatilde” haberlerine erişimin engellenmesi talebinde bulunduğunu belirtti.

Faruk Bildirici, İstanbul 3.Sulh Ceza Hâkimliği'nin, Tatlıtuğ’un talebini kabul ederek, haberlere erişim engeli getirdiğini yazdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin