Kıvanç Tatlıtuğ, Hollywood'un ünlü aktörünün izinden gidecek!

Kıvanç Tatlıtuğ 2 senede verdiği kiloları geri almak için Hollywood'un ünlü aktörü Christian Bale'in izinden gidecek.

resim yok
05 Ağustos 2013 - 12:44
Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ 2 senede verdiği kiloları geri almak için Hollywood'un ünlü aktörü Christian Bale'in izinden gidecek!

 

Son iki yılda...


Kıvanç Tatlıtuğ, son iki yılda Kuzey Güney dizisindeki rolü için 13 kilo, Kelebeğin Rüyası filmindeki rolü içinse 5 kilo daha verdi.

 

Geri almaya çalışıyor


Yoğun bir diyet programı ve sporla toplam18 kilo kaybeden ünlü oyuncu, şu sıralar aylarca uğraşıp verdiği kiloları geri almaya çalışıyor.

Nermin Bezmen’in ‘Kurt Seyt Shura’ romanından televizyona uyarlanacak olan projede Farah Zeynep Abdullah ile kamera karşısına geçecek olan Tatlıtuğ, rolü için Kasım'da başlayacak çekimlere kadar 10 kilo alacak.

6 AYDA 30 KİLO ALDI

Ünlü oyuncu verdiği kiloları, Batman filminin başrol oyuncusu Hollywood starı Christian Bale taktiğiyle alacak.

 

Bale gibi!

Rol gereği çabuk kilo alıp vermesiyle ünlü Christian Bale de Makinist filmi için 30 kilo vermişti. 6 ay sonra da Batman filmi için verdiği 30 kiloyu geri almıştı.

Tatlıtuğ da Bale gibi beslenmesini kilo alımı üzerine kurarak 2-3 saatte bir karbonhidrat, protein ve yağ içeren yiyecekler tüketecek.

 

Tatlıtuğ'un yeni dizisinin uyarlanacağı kitabın tanıtım yazısı ise şöyle:


Nermin Bezmen, bu kez Çarlık Rusyasının debdebeli yaşantısından Bolşevik ihtilali ile İstanbul'a sürüklenen hayatları anlatıyor. 1892'nin Yalta'sından St. Petersburg'un saltanat günlerine, Karpatlar cephesinden ihtilalin cehennemine ve nihayet işgal altındaki İstanbul'a, 1920'lerin Pera'sına, macera dolu bir yolculuk yapacaksınız. Onlarla beraber polkaların, troykaların sihirli alemini, ihtilalin acımasızlığını, parçalanmış Osmanlı İmparatorluğunun son günlerini yaşayacaksınız.
[reklam]
Kurt Seyt: Mirza Eminof'un oğlu olarak servet ve ünvanla doğmuştu. Yakışıklıydı, hırslıydı, cesurdu. Çar Nikola'nın Muhafız Alayında genç bir Üsteğmen oluşu onu Bolşeviklerin ölüm listesine dahil etmişti. Kaçarken getirdiği bir taka dolusu silahı Mustafa Kemal'in Kuva-yi Milliyesine teslim ettiğinde, karşılık istemeyecek kadar gururluydu. Hayatına sıfırdan başlarken elinde kalan serveti sadece gururu ve aşkıydı.

Shura: Tchaikovsky nağmelerinin romantizmi ile sarılmış karlı bir Moskova gecesinde, henüz onaltısındayken saf güzelliği, beklentisiz aşkı ile Seyit'in dünyasına girdi. Ailesinin ünvanı, serveti onun da ülkesinde kalmasına yardımcı olamadı. Sevdiği erkekle atıldığı bu macerada bir daha hiç göremeyecekleri vatanlarının, ailelerinin, artık yaşamayacakları geçmişlerinin hasretlerini birbirlerinin aşklarında dindirmeye çalıtılar.

Büyük bir aşkın, harbin, ihtilalin, hasret ve hüzünlerin hikayesi ile okuyucuyu baştan sona kendine has bir tat, merak ve heyecanla sürükleyen, uzun süren araştırmaların gerçeklikle aktarıldığı bir roman, "Kurt Seyt ve Shura."

 

 

TATLITUĞ'A ÇİFTE CEZA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin