Kurtlar Vadisi kanal değiştirecek mi? Pana Film'den açıklama var!

"Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni yayın döneminde Show TV'ye transfer olduğu haberlerinin doğru olmadığı ortaya çıktı.

resim yok
05 Ağustos 2013 - 12:58
Magazin

'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni yayın döneminde Show TV'ye transfer olduğu haberlerinin doğru olmadığı ortaya çıktı.

 

PANA Film'den açıklama var!


Milliyet gazetesinde çıkan 'Kurtlar Vadisi Pusu Show TV'ye transfer oldu' haberi üzerine dizinin yapımcısı PANA Film açıklama yaptı.

 

"Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni yayın döneminde Show TV'ye transfer olduğu haberlerinin doğru olmadığı ortaya çıktı.

 

Adres değişmiyor

Pana Film yaptığı açıklamada sevilen dizinin yeni sezonda da atv ekranlarında yayınlanmaya devam edeceğini açıkladı.

 

İşte o açıklama

Pana Film:

"Milliyet gazetesinde Kurtlar Vadisi Pusu hakkında yayınlanan haber gerçek dışıdır.

Dizimiz yeni sezonda yine ATV ekranlarında olacak" açıklamasını yaptı.

 

İddia edilmişti

Televiyonda 10. senesini dolduran ve bu süre içinde Show TV, Kanal D, Star TV, TNT, atv gibi kanallarda yayınlanan "Kurtlar Vadisi" dizisinin ilk başladığı kanal olan Show TV'ye transfer olduğu iddia edilmişti.

 

Senarist de twitterdan cevap verdi

Dizinin senaristi Bahadır Özdener de bu iddiaları twitter adresi üzerinden yaptığı açıklama ile yalanlayarak:

"Bir kere de evet gazetede çıkan haber doğru diye açıklama yapsak ya. Milliyet Gazetesi'nin haberi gerçek dışıdır. Bu yılda atv'deyiz" açıklamasını yaptı. 

[reklam]

Dizi hakkında

 

Kurtlar Vadisi Pusu, Pana Film tarafından yapılan, daha önce 15 Ocak 2003'te yayına giren, 97 bölüm süren Kurtlar Vadisi ve 18 Şubat 2007'de yayına giren; fakat 2 bölüm yayınlandıktan sonra -televizyonda 1 bölüm- RTÜK tarafından yasaklanan Kurtlar Vadisi Terör dizilerinin devamı niteliğindedir.

19 Nisan 2007'de Show TV'de yeniden gösterime farklı isimle giren Türk, aksiyon, mafya ve derin devlet dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu ilk 4 sezon boyunca aralıksız Show TV'de gösterilmiştir. Ancak 4. sezonda Star TV'ye transfer olmuş ve bir sezon yayınlandıktan sonra anlaşmasını bozarak 5. sezonda atv'ye transfer olmuştur. 6. sezonda TNT'ye (şimdiki adı ile tv2) geçti. TNT'de bir sezon boyunca yayınlandıktan sonra 10. yılında 7. sezonunda atv'ye geri dönmüştür. 8. sezonunda da Show TV'de yayınlanacak dedikoduları çıkmıştır fakat yalanlanmıştır. atv ile devam edecektir.

Dizi, serinin ilk dizisi olan Kurtlar Vadisi 2003'te başladığından bugüne kadar her seferinde Perşembe günü yayınlanmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayınlanacağı günden bahsedilirken "kendi gününde, kendi saatinde" tabiri kullanılır.

 

10 yıl içinde onlarca usta oyuncunun ve yüzlerce figüranın öldüğü dizide bugüne kadar Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Selçuk Yöntem, Nihat Nikerel, Güven Hokna, Zafer Ergen, Gürkan Uygun, İstemi Betil, Vildan Atasever, Nefise Karatay, Tamer Yiğit, Ragıp Savaş, Tarık Ünlüoğlu, Seray Sever, Ali İpin gibi birçok ismin oynadığı karakterler gözlerini hayata yumdu.

 

 

NECATİ ŞAŞMAZ'A DARBE! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin