Kıvanç Tatlıtuğ, kıskançlık iddialarını yanıtladı!

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer, eşinin Aile dizisindeki Serenay Sarıkaya ile olan öpüşme sahnelerinden rahatsız olduğu iddia ediliyordu. Açıklama geldi! Başak Dizer kimdir? Serenay Sarıkaya kimdir? Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? Kıvanç Tatlıtığ, Başak Dizer'i aldatıyor mu? Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ boşanıyor mu? Aile dizisi final mi yapıyor?

Pınar Alçiçek
04 Nisan 2023 - 11:48
Magazin

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve 2016'da nikah masasına oturduğu moda tasarımcısı eşi Başak Dizer arasında 'Serenay' krizi dolaştığı iddia ediliyordu. İşte o kıskançlık haberinin detayları!

23-04/04/basak-dizer-1.jpg

Yakın zamanda Show Tv'de yayın hayatına başlayan Aile dizisindeki Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un öpüşme sahnelerinin, Başak Dizer'i rahatsız ettiği ve hatta "Bir daha öpüşürsen bu ilişki biter!" dediği gündemde dolaşan iddialar arasındaydı. 

23-04/04/devin.png

Geçen yıl Kurt Efe adındaki oğullarını kucağına alan Dizer ve Tatlutuğ cephesinden açıklama geldi! Ünlü oyuncu şu ifadelerle çıkan iddiaların doğruluk payı olmadığını söyledi:

"KAALE BİLE ALMIYORUZ!"

"Evde de sette de keyifler çok yerinde. Her projede tekrarlanan bu uydurma magazin haberini kaale bile almıyoruz"

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin