resim yok
17 Ağustos 2012 - 00:00

Türk kadınlarının başını döndüren iki oyuncu; Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ sonbaharda yeni filmleri ile beyazperdede fırtına estirmeye hazırlanıyorlar. Yeni Aktüel büyük kapışma öncesi iki oyuncuyu masaya yatırdı.

 
Sonbahar yaklaşıyor ve Türk sineması için hareketli bir sezon başlıyor. Birçok yeni filmin gösterime gireceği önümüzdeki aylarda iki film var ki; başrol oyuncuları yüzünden 'esmer ve sarışının' çekişmesine sahne olacak. İmirzalıoğlu; Osman Sınav'ın yönetmenliğini yaptığı 'Uzun Hikaye', Tatlıtuğ ise Yılmaz Erdoğan'ın filmi 'Kelebeğin Rüyası'yla beyaz perdedeki yerini alacak. Türkiye'nin en popüler iki adamını, onları görmeye alışık olduğumuzdan başka hallerde izleyeceğiz. İmirzalıoğlu ve Tatlıtuğ özellikle son birkaç yılın en beğenilen erkekleri; ikisi de mütevazı, çalışkan, yetenekli ve çok çekici. Onları farklı kılan ise kendilerine özgü özellikleri...
 
'KIVANÇÇILAR' VE 'KENANCILAR'
Tüm kadınlar için bu iki adam bir yana, diğerleri bir yana... Onlar esmer ve sarışının çekiciliğini temsil ediyorlar. Elbetteki kimi için Kenan, kimisi için ise Kıvanç ön planda. Ciddi bir 'Kenancılar ve Kıvanççılar' kamplaşması var... Yeni Aktüel dergisi kadınlara Kenan ve Kıvanç'ı sordu. İkisinin ortak özellikleri ve farklılıklarını sayfalarına taşıdı:
 
İMİRZALIOĞLU 38 TATLITUĞ 29 YAŞINDA
Kenan'da rakı sofrasına oturacak bir hal, Kıvanç'ta ise viskisini yudumlayacak bir adam havası mevcuttur...
Kenan genellikle takım elbiseli dolaşır.
Kıvanç'ta daha sportmen bir hava vardır.
Kenan bir kadının midesiyle kalbi arasındaki hatta sürekli titreşim yaratır.
Kıvanç ise daha çok baş dönmesinin rehavetini yaşatır.
Kenan 38, Kıvanç 29 yaşındadır.
Her ikisi de kariyelerine Best Model yarışmasında; aldıkları birincilikten sonra başlamışlardır.
 
NEDEN KIVANÇ, NEDEN KENAN
Kenan yeni Kadir İnanır'dır.
Kıvanç sadece Kıvanç'tır.
Kenan maço damarını kabartmıştır.
Kıvanç kendi damarını yaratmıştır.
Kenan esmer erkeğin son jön temsilcisidir.
Kıvanç sarışınları Türk kadınına sevdirmiştir.
Kenan sert delikanlı rolleriyle tanınmış, gösterime girecek son filminde mutlu sevgi dolu aile babası olmuştur.
Kıvanç ailenin zengin çocuğu olarak ekranda parlamış, ardından sert mahalle delikanlısı olarak milleti fena halde şaşırtmıştır.
Kenan bir kadında, yazın sayfiye yerinde takım elbiseleri ile kokteylini yudumlarken her an maceraya bulaşacak veya kavgaya karışacak ifadesi yaratmaya müsaittir.
Kıvanç'ta ise uzun bir kumsalda gün batımı yürüyüşünün ardından, plajdaki partinin popüler erkeği olarak boy gösterdikten sonra, büyük yazlık evin arka bahçesinde sinir olduğu erkeğe yumruğunu yapıştırır edası vardır.
Kenan, yüksek öğrenimini tamamlayıp matematik bölümünden mezun olmuştur.
Kıvanç ara verdiği yüksek öğrenimine yıllar sonra yeniden başlamıştır.
Kıvanç da, Kenan da İstanbul doğumlu değillerdir. Her ikisi de Anadolu'nun farklı illerinde doğup İstanbul'a gelmiştir.
 
KADINLARIN FAVORİSİ HANGİSİ?
NUR ÇİNTAY (KÖŞE YAZARI):KIVANÇ VE KENAN ÇOK UZAK VE ÇOK YAKIN
Biri ak, biri kara. Biri sarı, biri siyah. Dışları itibarıyla apayrılar ama içleri o kadar da zıt değil. Bu iki yakışıklı genç adamın bu kadar da bağıra basılması, biraz da temiz adamlar oldukları için. Efendi çocuklar. Hiçbir pisliklerini, p..tluklarını duymadık, okumadık. İyi insanlar. Onca şöhrete rağmen ne oldum delisi olmadılar. Onca talebe, kızlarla münasebette şirazeden çıkmadılar... Üstelik başa başlar.
 
PUCCA (Blogger):YAKIŞIKLILIKLARINI TARTIŞAN ÇARPILIR!
Kenan'ın ve Kıvanç'ın kendilerine has yakışıklılıkları var ve bunu tartışanı Allah çarpar maazallah. Fakat son zamanlarda Kıvanç kendini hem görsel hem de oyunculuk anlamında fazlasıyla geliştirdi... Behlül'le kötü adama da aşık olabileceğimizi gösterdi. Adam yakışıklı yaa...
 
ARZUM UZUN (İlişki uzmanı-yazar):İKİSİ DE TÜRKİYE'DEN ÇIKMIŞ İKİ MUCİZE GİBİ
Kenan daha Türk tipi ve sakin, Kıvanç daha Avrupai görünümlü ama halkın içinden gelmesiyle bu açığı kapatıyor. Leonardo DiCaprio gibi kendini tipten tipe sokarak, farklı roller oynayarak güzelliğinin oyunculuktaki dezavantajını bertaraf ediyor. Kenan ise beyaz perdede sihirli bir çekim alanına sahip... Finalde ikisi de Türkiye'den çıkmış iki mucize gibi...
 
ÖZLEM KOTAN (COSMOPALİTAN G.Y. YÖNETMENİ):HER İKİSİ DE MÜTEVAZI NAİF VE DOĞAL
İkisinin de ortak noktası; mütevazı, naif, taktiksiz, doğal ve karakterli olmaları ki, halen öyleler bence. Bu yüzden çok başarılılar... Tatlıtuğ daha atletik. İmirzalioğlu'nu takım elbiseli görmekten, kol kaslarını hayal edemez durumdayım sanırım.
 
İKİSİ DE DÖNEM FİLMİNDE
İmirzialıoğlu, usta yönetmen Osman Sınav'ın 'Uzun Yol' filminde Bulgar göçmeni 'Ali' rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Film, montaj aşamasında... Tatlıtuğ ise Yılmaz Erdoğan'ın dönem filmi 'Kelebeğin Rüyası'nda. Film 50'li yıllarda Zonguldak'ta yaşayan iki genç şairin hikayesini anlıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin