resim yok
17 Ağustos 2012 - 00:00

 

Fahriye Evcen yıllardır Özcan Deniz’le bir küs bir barışık devam eden beraberliği nedeniyle öpüşme ve sevişme sahnelerinde oynamayı kabul etmiyordu
Evcen bu yüzden geçen yıl Gold Film’den kendisine teklif ettiği “İffet” dizisindeki tutkulu aşk sahnelerini görünce başta sıcak baktığı teklifi daha sonra kabul etmemişti. O dönem Özcan Deniz’in Evcen’e “Seninle evlenmeyi ve çocuk yapmayı düşünüyorum. Bu yüzden açık saçık sahnelerde oynama” dediği gündeme gelmişti. Daha sonra rol aldığı “Yalancı Bahar” projesinde de partneriyle öpüşmeyi ve çok samimi sahnelerde oynamayı reddeden Evcen’in yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan “Veda” dizisi için bu kurallarından vazgeçtiği ortaya çıktı. Evcen’in tekrar ayrıldığı Özcan Deniz’den umudunu kestiği için artık bu tarz sahneler konusunda daha rahat kararlar aldığı öne sürüldü. 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin