Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'lı Aile'den ön izlemeler yayınlandı! Aslan ve Devin'in aşkı Show TV'de başlıyor!

Show TV'nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile dizisinden yayınlanan ön izlemeler izleyicileri bir hayli meraklandırdı. Peki Aile dizisi ne zaman başlıyor? Aile dizisi hangi gün yayında olacak? Aile dizisinin konusu ne? Aile dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Aile dizisinin Devin'i kimdir? Serenay Sarıkaya kimdir? Aile dizisinin Aslan'ı kimdir? Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Volkan Usta
07 Mart 2023 - 09:55
Kültür Sanat

Bu akşam ilk bölümüyle Show TV’de izleyici ile buluşacak olan Ay Yapım imzalı ‘Aile’ dizisinden paylaşılan ön izleme sahneleri meraklılarını bir hayli heyecanlandırdı. İlk yayınlanan sahnede Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın uyumu dikkat çekerken hayat verdikleri Aslan ve Devin’in arasında geçen diyalog seyircinin diziye dair merakını artırıyor.

23-03/03/aile-1-1677871155.jpg

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’ için nefesler tutuldu.

30 bölüm olarak planlanan Aile bu akşam ekran yolculuğuna başlarken, dizinin yayınlanan ilk ön izleme sahnesinde Aslan, Devin’i buluşmaya ikna ediyor. İkili arasında geçen diyalog Aslan ve Devin’in çok konuşulacak aşk hikayesine dair de ipuçları veriyor.

İLGİLİ İÇERİK

23-03/03/aile-2-1677871182.jpg

Kadrosu, hikayesi ve tanıtımlarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken ve yayınlanmaya başlamadan övgüleri toplayan dizinin seyirciyle buluşmasına saatler kala yeni bir ön izleme sahnesi daha paylaşıldı. Aslan’ın, amcası İbrahim Soykan ile arasında geçen gergin konuşmanın yer aldığı ön izleme sahnesi hikayenin içeriği hakkında merakı artırıyor.

Aile’ bu akşam saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin