Kıvanç Tatlıtuğ ve Yolanthe Cabau buluşmasının ardındaki sır ortaya çıktı!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Galatasaraylı Sneijder'in tasarımcı eşi Yolanthe Cabau'nun geçtiğimiz ayki buluşmasının ardındaki sır ortaya çıktı.

resim yok
18 Eylül 2013 - 09:36
Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ ve Galatasaraylı Sneijder'in tasarımcı eşi Yolanthe Cabau'nun geçtiğimiz ayki buluşmasının ardındaki sır ortaya çıktı.

 

ARACILIK YAPMIŞ!

Tatlıtuğ, Çin pazarına açılmak isteyen Cabau için aracılık yapmış!

Kıvanç Tatlıtuğ; geçen ay Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder'in oyuncu ve tasarımcı eşi Yolanthe Cabau ile Etiler'de bir akşam yemeğinde bir araya gelmişti.

 

İDDİALAR DOĞRU ÇIKMADI

İkilinin Nermin Bezmen'in aynı adlı romanından uyarlanan 'Kurt Seyd&Shura' adlı dizide birlikte oynayacağı ve ön görüşme yapmak için bir araya geldikleri iddia edilmişti.

 

BİRLİKTE ÇİN'E GİTTİLER

Bu görüşmenin perde arkası bir ay sonra ortaya çıktı.

 

İŞTE ASIL NEDEN

Buluşmanın nedeni; aslında bir iş görüşmesiymiş. Tasarımlarıyla Çin pazarına açılmak isteyen Cabau'ya Tatlıtuğ aracılık yapmış.

Ünlü oyuncu, reklam yüzü olduğu saat firmasının CEO'su ve yakın dostu Jordy Cobelens ile Yolanthe Cabau'yu tanıştırmış.

Yolanthe Cabau bu görüşmenin ardından geçtiğimiz günlerde Jordy Cobelens ile birlikte Çin'e gitmiş. Çin'de iş yapacağı ekiple tanışan Cabau, daha sonra ekiple bir gece kulübünde eğlenmiş.

 

CABAU'NUN KARİYERİ

Yolanthe Sneijder, 19 Mart 1985 tarihinde İspanya'nın İbiza adasında doğdu. Babası, Xavier Cabau İspanyol, annesi Richarda van Kasbergen ise Hollandalıdır. Babası Xavier Cabau birkaç diskotek, restoranlar ve barlar sahibi olarak "Ibiza Kralı" olarak bilinen zengin bir girişimciydi. Babası sonradan mali sorunlar yaşadı ve uyuşturucu bağımlısı oldu. Aile içi şiddet görmüştür. Bu yüzden 5 yaşındayken annesiyle Hollanda'ya taşındı. 17 yaşında liseyi bitirdikten sonra, Yolanthe Sneijder-Cabau oyunculuk kariyerini sürdürmeye karar verdi.[reklam]

Yolanthe Sneijder-Cabau'nun yedi kardeşi vardır. Bunun yanı sıra babasının ikinci evliliğinden 5 üvey kardeşi daha olmuştur. Babası 2007'de 53 yaşında hayatını kaybetmiştir.

Kariyerinde çeşitli dizilerde oynadı ve ödüller aldı. 2006, 2007 ve 2009 yıllarında, Sneijder-Cabau, Hollandalı FHM tarafından 'En Seksi Hollandalı Kadın' seçildi. 2013 yılında ise Pain & Gain filmiyle ilk defa bir Hollywood filminde rol aldı.

2007 - 2009 yılları arasında şarkıcı Jan Smit ile ilişki yaşadı. Ancak daha sonra ayrıldılar. 2009 yılında Wesley Sneijder ile tanıştı.

 

Wesley Sneijder FIFA Dünya Kupası finalinde oynadı ve altı gün sonra, İtalya'da, Toskana'da, 17 Temmuz 2010 tarihinde evlendiler.

 

 

BEREN SAAT, KIVANÇ TATLITUĞ'UN İZİNDE! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin