Kıvanç Tatlıtuğ'a çifte ceza!

Kıvanç Tatlıtuğ; İstanbul Ulus'ta kask takmadan bindiği motosikletiyle dolaşırken 'Kask Timleri' tarafından durduruldu.

resim yok
02 Ağustos 2013 - 09:59
Magazin

Tatlıtuğ polise fena yakalandı!

 

Kask Timleri

 

Son dönemde Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Kuzey Güney dizisinde izlediğimiz Kıvanç Tatlıtuğ; İstanbul Ulus'ta kask takmadan bindiği motosikletiyle dolaşırken 'Kask Timleri' tarafından durduruldu.

 

Çifte ceza!


Polis ekibi; motosiklet ehliyeti de olmayan oyuncuya çifte ceza kesti!

UYGULAMAYA TAKILDI!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü; motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Temmuz başında bu amaçla kurulan 'Kask Timleri'; önceki gün Ulus'ta denetim yaptı.

 

Önce 77 lira ceza

O sırada semtten geçen Kıvanç Tatlıtuğ durduruldu. Kasksız motosiklet kullanan ünlü oyuncuya, 77 lira para cezası kesildi.

MOTOSİKLETİ BAĞLANDI

Denetim sırasında Tatlıtuğ'un sadece 'B Sınıfı' ehliyetinin olduğu, motosiklet için gerekli 'A2' ehliyeti' olmadığı da tespit edildi.

Oyuncuya 'yetersiz ehliyet' suçundan 1.407 lira daha ceza kesildi.

 

Toplamda 1.484 TL ceza!

Toplam 1.484 lira ceza yiyen Tatlıtuğ'un bindiği motosiklet emniyet tarafından bağlandı.

Kaskın Önemi

Motosiklet kullanırken en önemli şart kask takmaktır. Pek çok aktivitenin kendine özgü koruyucu ekipmanları vardır. Motosiklet kullanmak da bunlardan birisidir. Her sürücü ve artçı özel bot, pantolon, mont, eldiven ve standartlara uygun kask giymelidir.

“Kask boyun kırar, görüsü engeller, duymayı azaltır” gibi söylentilerin asılsız olduğu yaşanan tecrübelerle kanıtlanmıştır. Bilinçli sürücüler her zaman kask takar. Kısa mesafelerde bile mutlaka kask takılmalıdır.
[reklam]
Kask, motosiklette en iyi koruma aracıdır. Motosikletinizin anahtarını elinize aldığınız anda kaksınızı da almayı alışkanlık haline getirin ikisi ayrılmaz bir ikilidir. Elbetteki kask motosiklette her derde deva bir şey değildir ancak bir kaza anında beyninizi, yüzünüzü ve hayatınızı korur. Diğer koruyucu giysilerle birlikte kask, kaza anında yaralanmayı en aza indirir. Arabadaki emniyet kemeri gibi, kaska da gerek olmadığını düşünenler olabilir. Ama unutmayın ki her an kaza olabilir. Bu yüzden mutlaka kaskınızı takın.

Motosiklet kullanırken her an her şey olabiliyor. Mesafe kısa olsa bile örneğin “hemen markete gidip geleceğim, kask takmama gerek yok” demeyin. Her yıl pek çok sürücü kask taktığı için hayatta kalıyor ve buna şükrediyor. 'kinci olarak, iyi bir kask konforu yüzünden motosiklet zevkinizi ikiye katlar.

Kask, kulaklarınızda kükreyen, suratınıza ve gözlerinize çarpan rüzgarı keser. Havada uçuşan böcek ve diğer nesnelerden korur. Hava değişikliklerinden etkilenmenizi ve yorulmanızı azaltır.

Üçüncü olarak, kask takmak motorcuların sorumluluk sahibi kimseler olduğunu gösterir. Kask takmak, kanuni zorunluluk olması bir yana, sürüş sırasında diğer sürücüler tarafından görülmenizi de sağlar. Bir çok kişi trafik polisinden kaçmak için kask kullanıyor sizde bu gruba girmeyin.

 

 

TEMMUZ AYININ EN ÇOK KONUŞULAN ÜNLÜLERİ BELLİ OLDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin