Umutsuz Ev Kadınları'na bomba transfer!

FOX'un sevilen dizisi Umutsuz Ev Kadınları'nın kadrosuna ünlü oyuncu Deniz Uğur da katıldı.

resim yok
02 Ağustos 2013 - 09:39
Magazin

FOX'un sevilen ve çok izlenen dizisi Umutsuz Ev Kadınları'nın kadrosuna ünlü oyuncu Deniz Uğur da katıldı.

 

Sürpriz transfer!


Songül Öden, Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci, Özge Özder ve Serhat Tutumluer'in rol aldığı 'Umutsuz Ev Kadınları'nın kadrosuna, son olarak 'Adını Feriha Koydum'da rol alan Deniz Uğur da katıldı.

Kudret'in Yeni Eşi Gülşah

Deniz Uğur'un, Umutsuz Ev Kadınları'nda Zeliş'ten boşanan Kudret'le evlenecek olan Gülşah karakterini canlandıracağı öğrenildi.

 

Bakalım bu yeni transferin dizinin izlenme oranlarına ve hikayesine katkısı ne derece olacak...

Uğur kimdir?

Ünlü opera sanatçısı Mete Uğur ile güzelliği dillere destan balerin Suna Uğur'un tek çocuğudur. 1932 Dünya Güzeli Keriman Halis de 'büyük halası' dır ve küçükken onu en çok etkileyen figürlerden biridir...

İki buçuk yaşındayken İstanbul'a taşınırlar, çocukluğu Pendik'te geçer. İlkokulu bitirir bitirmez konservatuarda bale eğitimine başlar. Ama 18 yaşında tiyatro bölümüne hazırlanan bir dönem arkadaşını izlerken birden içinde başka bir ışık yanar.

"Sende müthiş yetenek var, dansçı olarak kalırsan yazık olur" diyenleri de dinleyip sınava girer. Gene 'şanslı' hisseder kendini, Kadıköy iskelesinin önündeki meydanı hıncahınç dolduran adaylar arasından sıyrılıp İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na bir kerede girebildiği için.

En çok da Yıldız Kenter'in öğrencisi olabildiği için 'şanslıdır'. "Ne biliyorsam Yıldız Kenter'e borçluyum" der. Mezun olduğu sene Tiyatro İstanbul'un "Çetin Ceviz" oyununda Nevra Serezli ve Cihan Ünal'la başrolü paylaşır, ilk ve son oyunu olur bu.

Zira televizyon tiyatronun da, çok heves ettiği sinemanın da önüne geçer. 2009 Yılında ' Gazeteci' adıyla Alfa yayınlarından çıkan romanın yazarıdır..
[reklam]
Rol aldığı yapımlar

2011 Adını Feriha Koydum
2007 Baba Oluyorum
2007 Ertelenmiş Hayatlar
2006 Hayatım Sana Feda
2006 Sahte Prenses
2004 Zümrüt
2004 Yağmur Zamanı
2001 Benimle Evlenir Misin
2001 Bana Şans Dile
2000 Mert Ali
2000 Yalan Dünya
1999 Kurtlar Sofrası
1998 Güldüren Cazibe
1996 Bir Erkeğin Anatomisi
1993 Yaz Evi

 

 

'FATİH HARBİYE' FOX EKRANLARINA GELİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin