Kıvanç Tatlıtuğ'dan o iddiaya çok sert yanıt!

İki yıl önce Kurt Efe'yi kucaklarına alan Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin, oğullarının eğitimi için Londra'ya taşınacakları öne sürülmüştü. Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyadan hesabından konuya açıklık getirdi.

Berfin Sengil
31 Ocak 2024 - 14:05
Magazin

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer'in oğulları Kurt Efe’nin eğitimi için İngiltere’nin başkenti Londra'ya taşınacakları öne sürülmüştü. 2022 yılında doğan Kurt Efe’nin eğitimine önem veren çiftin yılın çoğunda Londra'da kalacağı iddialar arasındaydı.

Taşınacakları Söylenmişti

Başak Dizer'in bu taşınmadan dolayı Londra'ya gidip geldiği ve alışveriş yaptığı da ileri sürülmüştü. Kıvanç Tatlıtuğ'un Aile dizisinin bitmesiyle de taşınma sürecinin başlayacağı ifade ediliyordu.

Yakında kreşe başlayacak olan Kurt Efe’nin eğitim hayatına Londra’da başlamasını istedikleri, ancak İstanbul'daki düzenlerini de bozmayacakları söylenirken, Kıvanç Tatlıtuğ son noktayı koydu.

'Oğlum Daha 21 Aylık'

Sosyal medya hesabından açıklama yaparak iddiaların yalan olduğunu belirten Kıvanç Tatlıtuğ şunları yazdı:

"Kaçıyorlar ülkeden, çocuklarının eğitimi için Londra’ya taşınıyorlar haberi doğru değildir. Hayır taşınmıyoruz. Film, dizi, reklam projelerim burada ve ben burada çalışmaya devam ediyorum. Ayrıca oğlum daha 21 aylık. Bu haberlere itibar etmeyin. Sevgiler"

İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un o paylaşımı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin