Kıvanç Tatlıtuğ'un gömleğinin fiyatı dudak uçuklattı!

Beren Saat ile başrollerini paylaştığı "İstanbul İçin Son Çağrı" filminin New York'taki özel gösteriminde Kıvanç Tatlıtuğ'un giydiği gömlek olay oldu. Beyaz üstüne siyah dal motifli gömleğin fiyatının 31 binin üstünde olduğu ifade edildi.

ozan
17 Kasım 2023 - 09:50
Magazin

Netflix'in yeni filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın özel gösterimi, geçtiğimiz gün New York'un ikonik salonu Paris Theatre’da (Paris Tiyatrosu) gerçekleştti. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat'in paylaştığı filmin özel gösteriminde ikilinin giydiği kıyafetler de olay oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un spor şık bir kombin seçtiği gecede giydiği gömleğin fiyatına Fenomenler Ne Giymiş isimli hesap ulaştı. Tatlıtuğ'un özel bir markaya ait olan gömleğinin fiyatının 31 bin liranın üzerinde olduğu ortaya çıktı.

23-11/17/f.jpg

İstanbul İçin Son Çağrı ne anlatıyor?

New York, aşk ve ikinci şanslar hakkında bir hikaye… İstanbul’dan New York’a giderken havaalanında tesadüfen karşılaşan Serin ve Mehmet, New York'ta heyecan dolu, baştan çıkarıcı unutulmaz bir geceye sürüklenir. Serin ve Mehmet hayatlarının en güzel anlarını birlikte geçirirken ortada tek bir sorun vardır, ikisinin de evli olmaları. 

Serin ve Mehmet'in peşinde New York'a kadar uzanan İstanbul için Son Çağrı, tüm dünyayla aynı anda 24 Kasım'da Netflix'te yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin