Kıvanç Tatlıtuğ'un rol aldığı film Oscar yolunda mı?

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği film Kelebeğin Rüyası, Los Angeles'ta özel bir gösterim yapıldı.

resim yok
23 Ağustos 2013 - 10:04
Magazin

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği; başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ , Belçim Erdoğan Bilgin ve Mert Fırat’ın paylaştığı film Kelebeğin Rüyası'nın Los Angeles'ta özel bir gösterimi yapıldı.

 

''HER  ŞEYE SAHİP!''

 

Studios Başkanı Valentina Castellani-Quinn, “Kelebeğin Rüyası, 'En İyi Yabancı Film' ödülünü kazanmak için ihtiyaç duyulan her şeye sahip” dedi.

 

YABANCI BASIN VE ÖNEMLİ İSİMLER

QuInn Studios'un gerçekleştirdiği gösterime, Golden Globe ve Oscar jüri üyeliği de yapmış pek çok önemli isim ve yabancı basın katıldı.

 

QUİNN STUDIOS BAŞKANI KONUŞTU

Yapım şirketi 'En İyi Yabancı Film' kategorisi için başvuracak. Filmin uluslararası tanıtımını da yürüten Quinn Studios adına Los Angeles Quinn Studios Başkanı Valentina Castellani-Quinn geceyle ilgili şu yorumları yaptı:

 

''OSCAR VE GOLDEN GLOBE...''

“İnanıyorum ki bu film Oscar ve Golden Globe'da 'En İyi Yabancı Film' ödülünü kazanmak için ihtiyaç duyulan her şeye sahip.

Filmin kalitesi harikulade, üç esas aktörün muhteşem oyunculuğu, samimi, mükemmel akıcı hikayesi seyirciyi trajediden aşka, gülmekten ağlamaya sevkediyor.

Yılmaz aşkı, hayatı ve sanatı anlatmanın büyülü yolunu bulmuş. Herkesin ve özellikle Amerikan halkının geleneksel ve evrensel değerleriyle birlikte işleniyor. Filmde ana dil unutuluyor ve izleyenleri duygularıyla baş başa bırakıyor. Bunlar yabancı bir film için Oscar kazanmanın önemli şartları.”   

 

''MALIBU'DA TÜRKiYE'DE GiBiYDiK'' 

Valentina Castellani-Quinn, geceyle ilgili hazırlıkları anlattı:

“Filmin, Akdeniz'e benzeyen deniz manzaralı bir yerde gösterilmesini istedim. O yüzden aklıma hemen Malibu geldi. Üyelere Türk kahvesi ikram edildi, oryantal dans eşliğinde Taverna Tony'de akşam yemeği yendi.

Gecenin sonunda, kendimizi her nasılsa Türkiye'de gibi hissediyorduk. Tanıtım çalışmaları başkanlık seçimlerini yürütmek gibiydi.

Filmin fark edilmesini istiyorsanız; etrafında bir büyü çıkarmalısınız.” [reklam]

YOLCULUK SÜRÜYOR

Türkiye ’de 11 Ekim’de yeniden gösterime girecek olan 'Kelebeğin Rüyası' uluslararası gösterimlere devam edecek.

 

FİLMİN KONUSU

Zonguldak'ta yaşayan, iki genç şair Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu, yeni yeni modernleşen bu madenci kentinde memuriyet hayatlarını sürdürürken, bir yandan da sanatla, edebiyatla ve en çok da şiirle iç içe yaşamaktadırlar. Ayakları üzerine yeni kalkan genç Cumhuriyet, bir yandan modernleşme çabasındayken, aynı yıllarda Avrupa'da da çetin bir savaş yaşanmaktadır.

 

Belediye Başkanı'nın kızı Suzan'ın Zonguldak'a geri gelmesiyle Rüştü ve Muzaffer'in şiire olan inancı daha da artar. Henüz lise öğrencisi olan Suzan, çevrenin istememesine rağmen iki gençle yakın arkadaş olur. Fakat 1940'lı yılların vebası olan verem, iki genç insanın da sağlığını git gide tehdit etmektedir. Rüştü ve Muzaffer'in hem kendi gelecekleri, hem de dünyanın gidişatı hayra alamet değildir...

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ ZİRVEYE OTURDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin