Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni projesi: Hamburger Dükkanı

Kıvanç Tatlıtuğ oyunculuk sektöründen sonra gözünü bu sefer de ticarete dikti! Ülkenin başarılı oyuncularından olan ismin yeni projesi hamburger dükkanı açmak olacak!

Nurşah
17 Mayıs 2018 - 15:18
Magazin

En son Cesur ve Güzel adlı dizide Tuba Büyüküstün ile kamera karşısına geçen başarılı oyuncu, bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Türkiye'nin en başarılı aktörlerinden olan ve her yaptığı olay olan Kıvanç Tatlıtuğ şimdi de ticarete atılıyor! 

18-05/17/kivanc-tatlitug-hamburgerci.Jpeg

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'da hamburgerci açacak!

Yatırımlarını bu sefer de ticaret üzerinden değerlendirmek isteyen oyuncunun ilk olarak İstanbul Bebek ve Etiler civarında mekan arayışında olduğu fakat sonra buralardan vazgeçtiği iddia ediliyor... Türk sosyetesinin her yaz akın akın yol aldığı Bodrum'da bir mekan açmayı planlayan Kıvanç Tatlıtuğ'un menüsünde hamburger ve türevleri ağırlıkta olacak!

2016 yılında evlendiği Başak Dizer ile Bodrum Yalıkavak Marina'da dükkan arayışlarında olan Kıvanç Tatlıtuğ, aradıkları yeri bulduğunda mekan tasarımını ise modacı ve stil danışmanı olan eşinin ellerine emanet edecek! Başar Dizer'in halihazırda Nişantaşı'nda bir mekana ortak olduğu biliniyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin