Avlu Merve (Selin Yeninci) kimdir?

Avlu yeni oyuncu Merve (Selin Yeninci) kimdir? Kaç yaşında, şimdiye kadar rol aldığı yapımlar nelerdir? Yeni karakter hakkında merak edilen her şey haberimizde!

Nurşah
17 Mayıs 2018 - 14:30
Kültür Sanat

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi bu akşam 8. bölümü ile izleyicisine kavuşacak. Heyecanla beklenen bölümde, yeni bir karakter ile tanışacağız. Avlu yeni oyuncu Merve kim? Kudret için çalışan Merve, Ecem'e zarar verebilecek mi? Merve karakterini canlandıran Selin Yeninci hakkında...

18-05/17/avlu-merve-selin-yeninci-kimdir-1526555055.jpg

Avlu Merve kimdir?

Deniz'e zarar verebilmek için her yolu deneyen Kudret, bu sefer de Karakuyu'ya düşen Ecem'i hedef alıyor. Deniz'in canından çok sevdiği kızı Ecem'e zarar verme planlarında maşa olarak kullanacağı isim de bu hafta Avlu'ya yeni dahil olan karakter Merve olacak! Kudret, daha önceki bölümlerde oğlu Alp'i de bu amaçta kullanmış fakat istediği gibi başarılı olamamıştı...

Merve, Kudret'in planlarını gerçekleştirmek ve Ecem'i ortadan kaldırmak için Karakuyu'ya gelmiştir. Kudret'in Ecem'e zarar verme planı başarılı olacak mı ilerleyen bölümlerde göreceğiz... Avlu dizisinde Merve karakteri Selin Yeninci tarafından canlandırılmaktadır...

18-05/17/selin-yeninci-kimdir.jpg

Selin Yeninci kimdir?

Selin Yeninci Ocak 1988'de dünyaya gelmiştir. Lise yıllarında Tiyatro Bölümü başkanı olan Selin’in daha o zamandan iyi bir tiyatrocu ve oyuncu olacağı belliydi. Yetenekli aktrist, İzmir Atatürk Lisesi‘nden 2006 yılında mezun olmuştur.

Selin Yeninci, 2011 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nü bitirmiştir. Başarılı bir öğrencilik geçiren Selin, bölümünden mezun olduğu gibi Haluk Bilginer ile Oyun Atölyesi ‘nde Macbeth, Don Juan’ın Gecesi gibi profesyonel oyunlarla kariyerine başarılı bir giriş yapmıştır. Selin, Alevli Günler oyununda Cem Davran , Bahtiyar Engin, Erkan Can ve Yıldıray Şahinler gibi usta tiyatro isimlerinin yanında göstermiş olduğu başarılı performanslarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

18-05/17/merve-avlu-selin-yeninci.jpg

Selin Yeninci, Hande rolüyle Vicdan dizisinde başarılı bir performans sergilemiştir. 21. Uluslararası Altın Koza Film Festivali ‘nde en iyi uzun metrajlı film kategorisinde ödül alan Toz Ruhu filminde rol alan Selin Yeninci başarılı oyunculuğuyla En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde jüri masasından geçerek alkışları toplamıştır.

2016 senesinde yayınlanan Rengarenk ve 2017 senesinde yayınlanan Yüz Yüze dizileri ile televizyon ekranlarında kendisini tekrar gösteren Selin Yeninci, son olarak Avlu dizisinde Merve karakterini canlandırmıştır.

Avlu 8. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin