resim yok
16 Mart 2013 - 00:00

Kıvanç Tatlıtuğ'un Azra Akın'la ayrıldığı birkaç günlük süreçte Derin Mermerci ile aşk yaşadığı iddia edilmişti..

DERİN, KIVANÇ'A DELİ GİBİ AŞIK!

Kıvanç Tatlıtuğ'un Azra Akın'la ayrıldığı birkaç günlük süreçte Derin Mermerci ile aşk yaşadığı iddia edildi. Sosyetik güzelin, Tatlıtuğ'un rol aldığı "Kelebeğin Rüyası" filminin galasına katılması da dedikoduları alevlendirdi. İddiaya göre; Mermerci ile yakınlaşan Tatlıtuğ, Azra Akın ile yeniden barışınca da bu ilişkiyi başlamadan bitirdi. İddialar üzerine Mermerci, "Kıvanç'ı bir tek filminin galasında gördüm. Bu dedikodular yalan" dedi. Tatlıtuğ ile Mermerci iddia edildiği gibi yakınlaştı mı sizce? Tatlıtuğ ile Akın'ın barıştıkları, ancak hem nazardan hem de eleştirilerden korktukları için ilişkilerini gizli yaşamaya karar verdikleri de iddia edildi. İnsanlar hangi iddiaya inanacaklarını şaşırdılar.

Hangisi doğru?

DERİN MERMERCİ AŞK DEDİKODUSUNU ŞU SÖZLERLE YALANLAMIŞTI-TIKLA


Bu konuda bir duyum aldım. Kıvanç'la aşk dedikodularını Derin bilerek çıkartmış. Bu bir iddia tabi. Derin, müthiş bir Kıvanç fanıymış, dizisinin hiçbir bölümünü kaçırmıyormuş. Kız arkadaşlarıyla alkollü bir ortamda geyik yaparken ona nasıl ulaşacağını ve mutlaka tanışması gerektiğini söylemiş. Bunu da bir bayan söylemiş. Kıskançlıktan mı söyledi bilemiyorum... Derin'in yakın bir arkadaşının dediğine göre ise Kıvanç'a deli gibi aşıkmış. Kıvanç'ın aklında olmayan bir şeyi aklına sokmak için bu haberleri kendisi çıkartmış. Kıvanç'ın bu iddialara tepkisi çok sert oldu. Belli ki o böyle bir şey düşünmüyor. Onunla bir ilişki yaşarsa kariyerine zarar vereceğini biliyor. Çok akıllı bir adam. O yüzden öyle bir ilişkiye gireceğini düşünmüyorum. Gece hayatı yoğun olan birisi Kıvanç'a uygun değil. Çok az dışarı çıkan, özelini ortalarda yaşamayan biri o. Derin ona hiç uygun biri değil. Bu dedikodulardan sonra da Berrak'la ortaya çıktı. Ben bu çevrede dolaşmaya devam edeceğim mesajı veriyor. Bir sonraki ilişkisinin de bu çevreden olacağını düşünüyorum.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin