resim yok
16 Mart 2013 - 00:00

Leyla ile Mecnun ne zaman sezon finali yapıyor?

 

TRT 1 ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Leyla ile Mecnun'un sezon finalinin tarihi belli oldu.Leyla İle Mecnun Dizisi 103. Bölümü İle Sezon Finali Yapacak.

 

17 Haziran'da...

Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan ve Serkan Keskin'in başrollerinde oynadığı Leyla ile Mecnun dizisi 17 Haziran Pazartesi günü sezon finali ile ekranlara gelecek.

103. bölüm ile sezon finali yapacak olan Leyla ile Mecnun, önümüzdeki sezon da TRT ekranlarında yayınlanacak.

 

Bu arada dizi bu hafta 90. bölümle karşımıza çıkacak. Yeni bölümün kısa özeti şöyle: Hidayet lastikçiyi Behçet'ten geri alıp anahtarları Ömer'e verir. Hapishaneden Erdal'a mektup gelir. Erdal oraya gittiğinde Kaan kendisini ve Derya'yı dışarı çıkarması için yardım ister. İskender'in kullandığı taksinin bagajından yeni şeyler çıkmaya devam etmektedir. Eylül Nisan'ın Yavuz'u kurtarmak için hayatını tehlikeye attığını öğrenir. Kendini ve ilişkiyi sorgulamaya başlar. Hidayet Leyla'ya bir plak hediye eder. Leyla çok beğenir. Bunu öğrenen Mecnun daha iyi bir jest yapabilmek için soluğu müzik evreninde alır.

 

90. bölüm fragmanı için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin