Kızılcık Şerbeti 14. bölümüyle TT oldu! 15 bölümde Umut'un annesi, Nursema'yı hizmetçi sanıyor!

Show TV'nin Cuma akşamları yayınlanan popüler dizisi Kızılcık Şerbeti, heyecan dolu sahneleriyle 14. bölüme damga vurdu! 15. bölüm fragmanı ise iplerin daha da gerileceğinin habercisi oldu... Peki Kızılcık Şerbeti'nin 14. bölümünde neler oldu? Kızılcık Şerbeti 15. bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti oyuncuları kimler? Kızılcık Şerbeti konusu ne?

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen bölümüyle ABC1 20+’da 5.60 izlenme oranı 12.80 izlenme payı, AB’de 5.45 izlenme oranı 14.27 izlenme payı, Total’de 4.44 izlenme oranı 10.03 izlenme payı aldı. Büyük beğeni toplayan dizi sosyal medyada da gündem yarattı. Dizi #KızılcıkŞerbeti etiketi ile yaklaşık 3 saat Twitter’ın TT listesinin zirvesinde yer aldı. 

YAYINLANAN 14. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yayınlanan bölümde, Ömer hayatının büyük sırrını Kıvılcım’a açıkladıktan sonra artık “biz olmak” istediğini söyledi. Kağıt üstünde de olsa evli olan Ömer’in teklifini Kıvılcım kabul etmedi.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-01/28/kizilcik-serbeti-2.jpg

Doğa ve Fatih’in ayrı olsalar da tatlı sert çekişmelerinin ekrana geldiği bölümde ikili, Doğa’nın proje ödevi nedeniyle bir araya geldi.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Doğa ve arkadaşlarının şirkette ders çalıştığı bölümde Fatih, eşiyle arasını düzeltmek için sürprizler yaparak onun gönlünü almaya çalıştı. Mustafa ve Nilay’ın, Kıvılcım’ın evinde kaldığı bölüm renkli anlara sahne oldu.

23-01/28/kizilcik-serbeti-5.jpg

Pembe ve Nursema’nın ısrarına rağmen evine dönmeyen Mustafa’yı babası Abdullah ziyaret ederek evine dönmesi için ikna etti. Kayhan’ı, Kıvılcım’dan kıskanan Ecem gemileri yaktı ve Pembe’nin karşısına çıktı. Kayhan’ın Fatih’le iş ortağı olabilmesi için oynadığı oyunları anlatan Ecem, Pembe’yi şoke etti.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-01/28/kizilcik-serbeti-4.jpg

Kıvılcım ve Doğa ile buluşan Pembe, anne kızı Fatih’i uyarmadıkları için suçladığı sahnede tansiyon yükseldi. Bölümün final sahnesinde ise Leman’ın bir arkadaşının, Ömer ve Alev’i bir restoranda görmesi olayların seyrini değiştirdi. Haberi alan Leman soluğu Ünalların evinde aldı. Ömer’in kendisini Alev’le aldattığını aileye açıklayan Leman’ın sözleri herkesi şoke etti.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-01/28/kizilcik-serbeti-1.jpg

15. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Kıvılcım ve Ömer’in arasındaki buzlar eriyor. Ömer’in boşanma davasının ekrana geleceği bölümde Umut’un annesinin Nursema’yı hizmetli sanması dikkatleri çekiyor. Ayrıca Nursema ve Umut’un sevgili olduklarını öğrenen Nilay’ın bu durumu Pembe’ye anlatması ise heyecanın dozunu artırıyor.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin