Kızılcık Şerbeti 22. Bölümüyle yine zirvede! Ömer Metehan'ın suçunu üstlendi!

Show TV'nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör''ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti, 22. bölümüyle reytinglerde zirvede yer aldı. Peki Kızılcık Şerbeti 21. bölümde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 23. bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti 23. bölümünde Abdullah ne yapacak? Kızılcık Şerbeti 22. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
08 Nisan 2023 - 11:35
Kültür Sanat

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen bölümüyle ABC1 20+’da 11.15 izlenme oranı 26.40 izlenme payı, AB grubunda 10.83 izlenme oranı 29.15 izlenme payı alarak Cuma gününün en çok izlenen yapımı oldu. Total’de ise 7.85 izlenme oranı 19.67 izlenme payına ulaşan dizinin bu hafta yayınlanan bölümü yine milyonları ekran başına topladı.

23-04/08/340019137_3173472169616844_8486774543026382354_n-1680943871.jpg

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU!

Dizi sosyal medyada da zirveye oturdu. #KızılcıkŞerbeti etiketi yaklaşık dört saat, Kıvılcım yaklaşık dört saat, Nursema etiketi ise yaklaşık üç saat Twitter’ın TT listesinde ilk sırada yer aldı.

23-04/08/kizilcik-serbeti-5.JPG

YAYINLANAN BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizinin dün akşam ekrana gelen bölümünde Nursema, evine babası Abdullah’ın annesine her şeyi anlatması şartıyla geri döndü. Abdullah, Pembe ve Nursema’nın yüzleşmesinde nefesler tutuldu. Nursema, babasının Alev’e olan hislerini annesine anlatmasını istese de yüreği buna  izin vermedi ve babasının annesine yapacağı itirafa engel oldu. Staj yaptığı klinikte hastalarına Fatih’in karar verdiğini öğrenen Doğa yeni bir klinik bularak sitemini Fatih’e iletti. Öte yandan Sönmez ve Mustafa’nın ortak olduğu lokantanın açılış gününde aileler bir araya geldi. Sönmez’in lokantada Antakya ve Malatya’ya ait yöresel yemeklerin yapıldığını belirterek ülkemizde yaşanan deprem felaketine değinmesi dikkatleri çekti.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-04/08/kizilcik-serbeti-6.JPG

Abdullah; Nursema’ya yardım eli uzatan Doğa ve Alev’e hediye alarak teşekkür etmek istedi. Alev ve Abdullah’ın merakla beklenen yüzleşme sahnesinde; Abdullah daha önce yaptığı aşk itirafını kast ederek bir daha bu konuyu açmayacağının sözünü Alev’e verdi. Alev’in, konuşmasının ardından mekandan ayrılan Abdullah’a yetişmek için arkasından koşması büyük merak uyandırdı.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-04/08/kizilcik-serbeti-4.JPG

Çimen’in bilgisayarında gördüğü uygunsuz görüntülerin yer aldığı flashdiskin Metehan’a ait olduğunu öğrenen Kıvılcım harekete geçti. Konuyu okul kuruluna taşıyan Kıvılcım, Metehan’ı korumak istese de başarılı olamadı.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-04/08/kizilcik-serbeti-7.JPG

Ömer’in tepkisiyle de karşılaşan Kıvılcım’a büyük sürpriz bölümün final sahnesinde ekrana geldi. Kuruldan bir öğretmenin yaptığı şikayetle polisler Metehan’ı göz altına almak için okula geldi. Metehan’ı kurtarmak isteyen Ömer’in görüntülerin kendisine ait olduğunu söyleyerek suçu üstlenmesi bölümün final sahnesine damga vurdu.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-04/08/kizilcik-serbeti-2.JPG

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında, Ömer’in gözaltına alınmasıyla iki aile arasındaki gerilimin yükseldiği ortaya çıktı. Merak uyandıran tanıtımda Kıvılcım’ın gözyaşlarına boğularak Fatma’ya “bitti” demesi dikkat çekti. Umut’un Nursema’ya mektup yazması, Sönmez’in Alev’e saati kimin hediye ettiğini sorması ve Kayhan’ın; Metehan’ın Ömer’in oğlu olmadığını öğrenmesi gibi merak uyandıran sahnelerin ekrana geldiği tanıtım heyecanın dozunu arttırdı. 

Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de...

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin