Kızılcık Şerbeti 30. Bölümüyle izleyicisini ekrana kilitledi! Kaza sonrası Ömer'i bekleyen kötü sürpriz ne?

Show TV'nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör''ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti, 30. bölümüyle ekrana geldi. Peki Kızılcık Şerbeti 30. bölümde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 31. bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti 31. bölümünde Fatih ve Doğa boşanacak mı? Kızılcık Şerbeti 30. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
16 Eylül 2023 - 09:50
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar TanrıöğenSıla TürkoğluSibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın paylaştığı fenomen dizi “Kızılcık Şerbeti” yeni sezonun ilk bölümüyle ilgiyle izlendi. Dizi, ABC1 20+’da 7.17 izlenme oranı 20.11 izlenme payı, AB’de 6.80 izlenme oranı ile 22.06 izlenme payı, Total grubunda 5.06 izlenme oranı 14.85 izlenme payı alarak büyük beğeni topladı. 

23-09/16/kizilcik-serbeti-2.JPG

SOSYAL MEDYA KIZILCIK ŞERBETİ’Nİ KONUŞTU!

Sosyal medyaya damga vuran dizi, #KızılcıkŞerbeti ile 12 saat 15 dakika, Kıvılcım ile 11 saat 15 dakika, Nursema etiketi ile 5 saat Twitter’ın TT listesinde yer aldı. Soluksuz izlenen bölüm, sosyal medya üzerinden beğeni yağmuruna tutuldu.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-09/16/kizilcik-serbeti-6.JPG

KIZILCIK ŞERBETİ 30. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 

Fatih’in kendisini aldattığını ailelerine açıkladıktan sonra doğum sancısı tutan Doğa, ikiz bebeklerinden birini doğumda kaybettiğinin haberini aldı. Doğuma yetişmek isteyen annesi Kıvılcım ve Ömer’in büyük bir trafik kazası geçirdiğini hastanede öğrenen Doğa bir kez daha yıkıldı. Bebeğini kaybettiği için Fatih’i suçlayan Doğa, boşanacağını ve kızını ona göstermeyeceğini açıkladı. Fatih amcası Ömer’le birlikte annesinin evine yerleşen Doğa’yı ziyaret etmek istediğinde başarılı olamadı. Fatih’in Doğa’ya attığı mesajı da öğrenen Kıvılcım’ın, Ünallar’ın evine gitmesi tansiyonu yükseltti. İki ailenin karşı karşıya geldiği bölümde, kızını korumak isteyen Kıvılcım’ın, Fatih’e attığı tokat bölüme damga vurdu.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-09/13/kizilcik-serbeti-7.JPG

Torununu görmek için Doğa’yı ziyaret eden Abdullah’ın ardından Pembe de Kıvılcımlar’a gitti. Fatih’in arkasında duran Pembe’nin sorunları çözmek için attığı adımı Doğa kabul etmedi. Gerilimin tırmandığı bölümde, Nursema ve Umut’un evliliğinde kara bulutlar dolanmaya başladı. Umut, Nursema’nın ailesinden gelecek olan maddi yardımı kabul etmeyeceğini Nursema’ya açıkladı.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-09/13/kizilcik-serbeti-9.JPG

Çalışmaya karar veren Nursema’nın satışa çıkardığı hat çalışmaları gizemli bir iş adamı tarafından satın alındı. Bölümün final sahnesinde ise kaza sonrası elleri titremeye başlayan Ömer, Kıvılcım’ın ısrarıyla doktor kontrolüne gitti. Doktoruyla yaptığı görüşmede Ömer’in aldığı olumsuz haber izleyenleri şoke etti.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-09/13/kizilcik-serbeti-1.JPG

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Bebeğini göremeyen Fatih’in adeta intikam yemini ettiği tanıtımda Doğa ile buluştukları görüldü. Alev’in, Abdullah’ın ofisine giderek “Aşkına sahip çıksana!” dediği sahne dikkatleri çekerken sağlığıyla ilgili aldığı haberin ardından Ömer’in oğlu Metehan ve Kıvılcım’ı, Abdullah’a emanet ettiği sözleri büyük merak uyandırdı. Nursema’nın hat çalışmalarını satın alan Ertuğrul’un, İbrahim ve ailesiyle bir araya geldiği tanıtım heyecanın dozunu arttırdı.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-09/13/kizilcik-serbeti-6.JPG

Kızılcık Şerbeti”nin yeni sezonu 15 Eylül Cuma saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin