Kızılcık Şerbeti 40. Bölümde gerilim arttı! Ömer'in kapısını çalan kim?

Show TV'nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör''ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti, 40. bölümüyle ekrana geldi. Peki Kızılcık Şerbeti 40. bölümde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 41. bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
25 Kasım 2023 - 09:16
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar TanrıöğenSıla TürkoğluSibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizi “Kızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen bölümüyle zirvedeki yerini korudu.

Dizi, AB grubunda 10.40 izlenme oranı 28.84 izlenme payı, ABC1 20+’da 9.10 izlenme oranı ile 21.93 izlenme payı alarak ilk 100 program arasında birinci oldu. Kızılcık Şerbeti Total grubunda ise 6.60 izlenme oranı ve 16.24 izlenme payı alarak Cuma gününe damga vurdu.

23-11/25/kizilcik-serbeti-10.jpg

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE YERLEŞTİ!

Sosyal medyada her cuma gündeme oturan dizi, bu hafta Kızılcık Şerbeti etiketi ile yaklaşık 5 saatKıvılcım 6 saatDoğa ise yaklaşık 2 saat X’in TT listesinin zirvesinde yer aldı. Diziye önümüzdeki hafta konuk olacak Farah Zeynep Abdullah ise X’de 1 saat boyunca TT listesinde yer alarak gündeme yerleşti.

23-11/25/kizilcik-serbeti-11-1700906311.JPG

KIZILCIK ŞERBETİ 40. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kızılcık Şerbeti’nin dün akşam ekrana gelen bölümünde; Fatih’in yeniden evlenmeyi kabul etmemesi Doğa’nın avukatıyla yaptığı planı suya düşürdü.

23-11/25/kizilcik-serbeti-8.JPG

Fatih’in yemek masasında Doğa’nın aslında bebeğin velayetini almak için oyun oynadığını ailesine söylemesi Doğa’yı şoke etti. Fatih’in kendisini takip ettiğini öğrenen Doğa’yı avukatının da bırakması kapana kısılmasına neden oldu.

23-11/25/kizilcik-serbeti-7.JPG

Kıvılcım’dan hastalığını gizleyerek onun hayatından çıkan Ömer bu tavrından vazgeçmedi. Kıvılcım ve Ertuğrul’un çıktığı akşam yemeğine Gonca ile birlikte giden Ömer, sevdiği kadını bir kez daha yıkmayı başardı.

23-11/25/kizilcik-serbeti-9.JPG

Ömer’i başka bir kadınla gören Kıvılcım büyük bir üzüntü yaşadı. Ömer’in evine, yıllar önce kaybettiği ikiz kardeşi Bekir’in gelmesi bölümün final sahnesine damga vurdu. Akıllarda bir çok soru bırakan bölümde hem Ömer hem de ikizi Bekir’e hayat veren Barış Kılıç’ın başarılı performansı övgü topladı.

23-11/25/kizilcik-serbeti-2-1700906295.jpg

FARAH ZEYNEP ABDULLAH KIZILCIK ŞERBETİ’NDE!

Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümüne başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah konuk oluyor. Bölümde Dilruba karakterine hayat verecek olan oyuncu, yayınlanan yeni bölüm tanıtımıyla izleyiciyle buluştu. Tanıtımda Dilruba’nın, Ünallar’ın evine misafir olarak gelmesi merak uyandırdı.

23-11/25/kizilcik-serbeti-4.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin