Kızılcık Şerbeti 43. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ömer ameliyattan çıkabilecek mi?

Show TV'nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör''ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti, 43. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Peki Kızılcık Şerbeti 42. bölümde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 43. bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
11 Aralık 2023 - 22:28
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği, reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Abdullah’ın “Boşanmak istiyorum, Alev Hanım’ı seviyorum!” sözlerinin damga vurduğu tanıtımda Pembe büyük bir yıkım yaşarken, Alev de Rüzgar ile yüzleşiyor. Abdullah ve Alev arasında yaşananlar iki aileyi de derinden sarsarken, Ömer’in riskli ameliyatı gerçekleşiyor. Kıvılcım ve Ertuğrul’un yan yana görüldüğü anlar dikkat çekerken, “Ömer Ünal ameliyattan çıkabilecek mi?” sorusunun yanıtı merakla bekleniyor.

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN 42. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ertuğrul’la yeni kurduğu dernek için çalışan Kıvılcım eve gelen posta ile yıkıldı. Ömer’le düğün günü fotoğraflarını çerçevelettirdiğini hatırlayan Kıvılcım gözyaşlarına boğuldu. Hastalığının zorlu dönemlerini yaşayan Ömer ise ikiz kardeşi Bekir ile olan dertleşmelerinin hayal ürünü olduğunu anladı ve doktora gitti.

Doktor, tek çarenin ameliyat olduğunu söyleyerek kararı Ömer’e bıraktı. Doğa, Fatih’in ilgisinin taktik mi yoksa gerçek mi olduğunu çözmeye çalışırken Fatih artık pes ettiğini ve her isteğini kabul edeceğini açıkladı. Heyecan dolu bölümde Fatih’in bu itirafı üzerine Doğa yeniden evlenmek istediğini dile getirdi.

Abdullah’a olan duygularının önüne geçmek isteyen Alev, Rüzgar’la konuşarak nikah gününü yakın tarihe aldı. Bölümün final sahnesinde ise Abdullah’ın hamlesi izleyenleri şoke etti. Alev’in evine giden Abdullah’ın “Evlenme, ben boşanacağım” sözleri final sahnesine damga vurdu.

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin