Kızılcık Şerbeti dizisi 3. Bölüme katılan yeni oyuncular kim?

Show TV'nin sevilen yeni dizisi Kızılcık Şerbeti 3. bölümüyle ekrana gelecek. Peki Kızılcık Şerbeti'nin 3. Bölümünde neler yaşanacak? Kızılcık Şerbeti'nin 2. bölümünde neler oldu? Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosuna kimler dahil oluyor? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti'nin 3. bölümünde Doğa ve Fatih arasında neler yaşanacak? Serkan Tınmaz kimdir? Soydan Soydaş, kimdir? Alara Özbey kimdir? Murat Tavlı kimdir?

Volkan Usta
11 Kasım 2022 - 09:53
Kültür Sanat

Show TV’de ekrana gelen, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar TanrıöğenSıla TürkoğluSibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” her cuma büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümüyle yeni isimler ekrana geliyor.

22-11/11/kayhan-soydan-soydas-2-1668150296.JPGKızılcık Şerbeti’nin kadrosuna başarılı oyuncular Serkan Tınmaz, Soydan Soydaş, Alara Bozbey ve Murat Tavlı dahil oldu. Soydan Soydaş’ın, Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Çimen’in (Selin Türkmen) babası Kayhan karakterine hayat verdiği dizide Alara Bozbey, Kayhan’ın nişanlısı Ecem’i canlandırıyor. Babası Kayhan’ın nişanlısıyla Doğa’nın düğününe katılmak için İstanbul’a gelmesi dizideki tüm dengelerin değişmesine neden olacak.

22-11/11/hsan-murat-tavli.JPG

Murat Tavlı, Nilay’ın (Feyza Civelek) ağabeyi İhsan karakterine hayat verirken, Serkan Tınmaz ise Alev’in (Müjde Uzman) asistanı Umut’u canlandırıyor.

22-11/11/ecem-alara-ozbey-2.JPG

BÜYÜK DÜĞÜN BU AKŞAM!

Dizide büyük bir merakla beklenen Doğa ve Fatih’in düğünü bu akşam yayınlanacak bölümle ekrana geliyor. Yeni bölümde; muhafazakar ailenin içinde tanıdığı Ömer ile farklı bir ortamda bir araya gelen Kıvılcım, Ömer’in kendisini olduğundan başka tanıyacağı endişesine kapılır. Her ne kadar bunun önemli olmadığını söylese de için için Ömer’in düşüncelerini kafasına taktığının bilincindedir.

22-11/11/umut-serkan-tinmaz-2.JPG

Teyzesi Alev’in düzenlediği bekarlığa veda partisine katılan Doğa, partinin biraz abartılı olması nedeniyle başta Fatih olmak üzere tüm ailenin hışmına uğrar. Düğün öncesi tatsızlığı uzatmak istemeyen Pembe ortalığı az da olsa sakinleştirir. Düğünde farklı aile kültürlerinden gelen bir takım zorluklar yaşanacaktır.

22-11/11/hsan-murat-tavli-1668149734.JPG

Kızılcık Şerbeti bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin