Kızılcık Şerbeti'ne Çimen'in partneri damga vuracak! Survivor'un eski yarışmacısıyla el sıkışıldı...

Show Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosuna o yakışıklı oyuncu katıldı! Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosuna hangi isim katıldı? Yiğit Dikmen, Kızılcık Şerbeti'ne mi dahil oluyor? Yiğit Dikmen kimdir? Kaçıncı bölümde dizide oynayacak? Hangi karakteri canlandıracak? Kızılcık Şerbeti 23. bölümde neler olacak? 22. bölümde neler oldu? Kızılcık Şerbeti 23. bölüm fragmanı izle!

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” bu akşam merakla beklenen yeni bölümüyle ekrana geliyor. Her cuma milyonları ekran başına toplayan dizinin kadrosuna genç kuşağın sevilen isimlerinden Yiğit Dikmen dahil oldu.

23-05/05/serdar-yigit-dikmen-2.jpg

Kızılcık Şerbeti’nde Serdar adlı karaktere hayat verecek olan Yiğit Dikmen bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Sönmez (Aliye Uzunatağan) ve Mustafa’nın (Emrah Altıntoprak) ortak olduğu lokantanın müşterisi olan Serdar’ın yolu Çimen’le (Selin Türkmen) kesişecek. Çimen ve Serdar’ın tanışmasıyla yaşanacak sürpriz gelişmeler ise dizide tansiyonu daha da yükseltecek.

23-05/05/men-selin-turkmen.JPG

Kızılcık Şerbeti nefes kesen yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de...

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin