Kızılcık Şerbeti'nin 11. Bölümünde Kıvılcım ve Ömer arasında neler yaşanacak?

Show TV'nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nden yeni tanıtım yayınlandı. Peki Kızılcık Şerbeti'nin 11. bölümünde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin 10. bölümünde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti'nin 11. bölümünde Nursema ve Umut arasında neler olacak?

Volkan Usta
03 Ocak 2023 - 09:16
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Kıvılcım, Ömer’le aralarında yaşanan duygusal yakınlaşma sebebiyle korku yaşarken Nursema ve Umut, Pembe’nin bir tanıdığı tarafından görülüyor. Pembe’nin Nursema’yı zorla odasına kapattığı tanıtım yaşanacaklara dair merakı giderek artırıyor.

23-01/03/kizilcik-serbeti-3-1672726945.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN ONUNCU BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Fatih’in kendisini aldattığını düşünen Doğa, ev halkına durumu anlattı ve evi terk etmeye karar verdi. Fatih eve döndüğünde babasından sert bir ikaz aldı. Doğa’ya arkadaşının evine gittiğini ispatlayan Fatih eşiyle barışmayı başardı. İki aile Kıvılcım’ın düzenlediği akşam yemeğinde bir araya geldi. Geceye Alev’in Ömer’e enişte demesi damga vurdu.

23-01/03/kizilcik-serbeti-8.jpg

Alev, hitap etmede iyi olmadığını belirtse de ailelerin tepkisini çekti. Fatih ve Kayhan’ın ortak olmasından memnun olmayan her iki aile tarafı da geceye katılmak zorunda kaldı.

23-01/03/kizilcik-serbeti-6.jpg

Kayhan’ın Ecem’le çevirdiği oyunun farkında olan ve Doğa için sessizliğini koruduğunu söyleyen Kıvılcım, Ecem’e bu durumu iletti. Ailelerin yeniden bir araya geldiği geceden Ömer ve Kıvılcım birlikte ayrıldı.

23-01/03/kizilcik-serbeti-7.jpg

Kıvılcım ve Ömer arasında aşk rüzgarlarının estiği bölümde ikili ilk kez yakınlaştı. Bölümün final sahnesinde Ömer’in uzun süredir boşanmaya çalıştığı eski eşi Leman’ın ortaya çıkışı izleyenleri şoke etti.

23-01/03/kizilcik-serbeti-1.jpg

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin