Kızılcık Şerbeti'nin yılbaşı eğlencesine İzmir Marşı damgasını vurdu

Kızılcık Şerbeti dizisinin ekibi geçtiğimiz akşam yılbaşı eğlencesi için bir araya geldi. Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün katıldığı gecede söylenen İzmir Marşı sosyal medyada gündem oldu.

Berfin Sengil
22 Aralık 2023 - 11:16
Magazin

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin oyuncuları yeni yıl kutlaması için geçtiğimiz akşam Ulus’ta bir mekanda buluştu. Mert Davran’ı dinlemeye giden ekip şarkılara eşlik ederken, ekibin eğlendikleri neşeli anlar da sosyal medyanın gündemine girdi. Dizinin Nursema’sı Ceren Karakoç ve Fatih karakterini canlandıran Doğukan Güngör karşılıklı dans etti. Sıla Türkoğlu'nun ise tek başına oynadığı anlar objektiflere yansıdı.

Yapımcıdan Tüm Ekibe Teşekkür

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, dizinin başarısından dolayı tüm ekibe teşekkürlerini sunarken, dizinin başrolünde yer alan isimler gecede doyasıya eğlendi.

İzmir Marşı'nı Okudular

Barış Kılıç, Evrim Alasya ve Doğukan Güngör'ün, şarkıcı Mert Davran ile sahnede yer alarak İzmir Marşı'nı söylediği anlar ise gecenin en renkli anlarına ev sahipliği yaptı. Bu anlarda dizinin diğer oyuncuları da marşa eşlik etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin