Büyük aşk bitti mi?

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı, güzel oyuncu Sıla Türkoğlu ile Alp Navruz'un ayrıldığı iddia ediliyor. Peki çift gerçekten ayrıldı mı? İşte ayrıldıkları dedikodusunu ortaya çıkaran o detay...

Berfin Sengil
22 Aralık 2023 - 10:56
Magazin

Son zamanların sevilen oyuncularından olan Alp Navruz ile Sıla Türkoğlu'nun aşkları magazin gündemini meşgul ediyordu. Örnek çiftler arasında gösterilen çiftin ayrıldığı iddiası ise sevenlerini üzdü. İddiaya göre çift, sosyal medya üzerinden birbirlerini takipten çıkarken ayrılık iddiaları güçlendi.

Kızılcık Şerbeti'ndeki Doğa karakeriyle çok sevilen Sıla Türkoğlu ile en son Yürek Çıkmazı dizisinde gördüğümüz Alp Navruz, gözlerden uzak bir ilişki yaşıyordu.

Sosyal medya hesabından birbirlerini takip etmemeleri ise ayrıldıkları iddialarını gündeme taşıdı. Ancak çiftten henüz bir açıklama gelmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin