"Hatıran Yeter" filminden ilk tanıtım yayınlandı

Başrollerinde Aytaç Şaşmaz, Belçim Bilgin, Burak Sevinç ve Sümeyye Aydoğan’ın yer aldığı Hatıran Yeter filminin ilk teaser'ı yayınlandı. Film, 16 Şubat'ta vizyona girecek.

Berfin Sengil
22 Aralık 2023 - 10:38
Kültür Sanat

Berton Medya’nın yeni sinema filmi “Hatıran Yeter”in teaser’ı yayınlandı. Başrollerini Aytaç Şaşmaz, Belçim Bilgin, Burak Sevinç ve Sümeyye Aydoğanın üstlendiği, ilk tanıtımıyla büyük beğeni toplayan “Hatıran Yeter”, 16 Şubat’ta seyirciyle buluşacak. 

Sinema sektörüne iddialı bir giriş yapan Berton Medya, yeni filmi “Hatıran Yeter”i seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Yürek yakan bir aşk öyküsü ile kalpleri ısıtacak bir baba-kız hikâyesini konu alan bu yeni yapımın seyirciyle buluşmasına sayılı günler kaldı.

YILDIZ İSİMLER KADRODA

Ömer Faruk Yardımcı’nın hem senaryosunu kaleme aldığı hem de yönetmenliğini üstlendiği “Hatıran Yeter”de başrolleri Aytaç Şaşmaz, Belçim Bilgin, Burak Sevinç ve Sümeyye Aydoğan üstlendi. Kadrosunda Ferit Aktuğ, Gözde Çığacı, Ayşegül Asar, Deniz Türkali ve Çağdaş Onur Öztürk gibi başarılı oyuncuların da yer aldığı filmin çekimleri Mudanya-Tirilye’de yapıldı.  

ENGEL TANIMAYAN AŞK

Yayınlanan ilk teaser’ı ile büyük beğeni toplayan “Hatıran Yeter”in konusu ise şöyle:

Kaçarak evlenen Adem ve Zehra’nın Baha adında bir oğulları olur. Baha, henüz bebekken geçirdiği menenjit hastalığı neticesinde işitme yetisini kaybeder. Yaşıtlarından çok daha zorlu ve yalnız bir çocukluk geçiren Baha’nın hayatı, kendisi gibi sağır ve dilsiz olan Leyla’yla tanışmasıyla değişir. İki genç birbirine âşık olur. Ancak mutluluklarının önüne büyük engeller çıkacak, Baha’nın bu aşkın meyvesi olan kızı Yeşim’e kavuşabilmek için büyük mücadeleler vermesi gerekecektir.

"Hatıran Yeter"in ilk tanıtımı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin