Kızım dizisinde 48 yıllık müthiş bir gönderme yapıldı!

Tv8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım, izleyicilerine keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Kızım dizisinin geçen bölümünden bir sahne ise tam 48 yıl öncesine yaptığı müthiş bir göndermeyle dikkat çekiyor. İşte detaylar..

Merve Mutlu
27 Kasım 2018 - 13:47
Magazin

Med Yapım’ın Tv8 için hazırladığı ve başrollerinde Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ile Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı Kızım dizisi izleyicilere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. 

Cuma akşamları Tv8 ekranlarında yayınlanan Kızım dizisinin geçtiğimiz bölümünde yaşanan bir sahne tam 48 yıl öncesine muhteşem bir gönderme yapıyordu. Dikkatli izleyicilerin fark ettiği sahne de Kızım dizisinin sevimli ismi, Uğur’un kıymetlisi Hacı Anne ile ilgiliydi.

18-11/27/ayna-ayna.png

Suna Selen’in oynadığı Hacı Anne, oğluna düşkün, etrafında olup bitenleri büyük bir saflıkla izleyen, hem Demir’e hem de Öykü’ye kucak açan şefkatli haliyle herkesin sevdiği bir karakter. Sevimliliğiyle herkesin gönlünü fetheden Hacı Anne karakteri ve oğlu Uğur yayınlanan son bölümde Öykü’nün okulda oynayacağı piyesteki rolüne çalışması için ona yardımcı oldu.

18-11/27/kizim-dizisi-1543316166.png

"Prenses ve Yedi Cüceler" adlı oyunda rol alacak olan Öykü, Pamuk Prenses’i canlandıracaktı. Uğur ve Hacı Anne de onun rolüne çalışması için ellerinden geleni yapmaya başladılar. Öykü rolünü oynamaya çalışırken, Uğur masaldaki avcı, Hacı Anne ise masaldaki kötü kraliçe olmuştu.

İşte 48 yıl sonra ortaya çıkan gönderme tam da bu noktada yaşandı.

48 yıl sonra gelen Yeşilçam göndermesi duygulandırdı

18-11/27/aaaynaa.jpg

Hacı Anne rolünü canlandıran başarılı oyuncu Suna Selen, aslında yıllar önce Yeşilçam’ın Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler filminde yine aynı şekilde kötü kraliçeyi oynamıştı. Suna Selen, 1970 yılında çekilen ve Zeynep Değirmencioğlu’nun Pamuk Prenses’i oynadığı filmde kötü kraliçe rolüyle hafızalara kazınmıştı. 48 yıl sonra Kızım dizisinde yine aynı rolü anlık da olsa Suna Selen'in canlandırması bir tesadüf müydü gönderme miydi bilinmez ama izleyen ve fark edenlere duygusal anlar yaşattı.

Kızım dizisi yeni bölümleriyle her Cuma akşamı saat 20:00'da Tv8'de!

İşte dizideki o sahne..

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin