Kızım dizisinin 13. yeni bölümünde Öykü, Demir'in kızı olmadığını öğreniyor!

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın yer aldığı Kızım dizisinin 13. bölüm fragmanları yayınlandı. Kızım dizisinin 13. bölümünde Öykü, Demir'in öz babası olmadığını öğrenecek .İşte detaylar...

Merve Mutlu
12 Aralık 2018 - 15:01
Yeni Bölüm

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın yer aldığı Kızım dizisi heyecan dolu bölümleriyle her Cuma tv8'de seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

13. bölümüyle 14 Aralık akşamı ekranlarda olacak olan Kızım dizisi'nde Selin Şekerci'nin canlandırdığı Asu karaterinin hayatlarına girmesiyle Öykü ve Demir'in hayatı değişmeye devam ediyor.

18-12/12/yku-asu.png

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kızım dizisinde Öykü, okuldaki tiyatro oyununda Pamuk Prenses’i oynuyor. Sahnede onu izleyen Candan ve Demir, oyunun sonunda Öykü’nün yattığı yerden kalkmadığı, uyumaya devam ettiğini görünce büyük bir telaş yaşıyor. Sahneye koşup onu kucağına alıyor.

Öykü’ye ne olduğu yeni bölümde belli olacak ama diziye damgasını vuracak sahnelerden birisi de Öykü ve annesi Asu arasında geçecek. Mahkeme kararı nedeniyle bir gün annesi Asu'da kalmak zorunda kalacak olan Öykü, her hamlesi ve sözünde orada olmaktan mutsuz olduğunu belli edecek. Asu ise belli etmemeye çalışsa da bu duruma çok bozulacak. 

Öykü, Demir'in kızı değil mi?

Kızım dizisinin 13. bölüm 3. fragmanı yayınlandığı anda izleyicilerin kafası karışmaya başladı. Cemal'in, Öykü'nün kafasını karıştıracak sözler söylemesi izleyenlerden 'Doğru mu?' sorusuna neden oldu. 

18-12/12/cemal-kizim.png

İzleyenlerin kafasını asıl karıştıran ise, Uğur'un Demir adına sahte bir DNA raporu hazırlatarak ona yardımcı olmaya çalıştığını söylemesiyle oldu. Öykü Demir'in kızı değil mi yoksa bu yalnızca Cemal'in oyunu mu?

Öykü’nün velayetini alabilmek ve mahkemede annesinden yana konuşmasını sağlamak için Asu, rol yapmaya çalışacak.Asu, Öykü’nün buna inanmayacağını söylese de Cemal, her çocuğun annesine inanmak istediğini anlatarak onu etkileyecek. Öykü’ye “Ben seni bırakmak istemedim, mecbur kaldım” yalanını uyduran Asu, acılı anne tavrıyla Öykü'yü etkilemeye çalışacak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin