Kızlarım İçin dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizi ne zaman başlıyor?

Kanal D ekranlarına gelecek Kızlarım İçin dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Adını değiştirerek yoluna devam eden dizi ne zaman başlıyor?

Berfu Gürle
09 Kasım 2017 - 11:19
İptal - Onay

Yaşar ve beş kızı Selvan, Sumru, Kumru, Suna ile Hüma'nın hayatlarını konu alacak dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Kanal D ekranlarına gelecek dizi ne zaman başlıyor?

17-11/09/kizlarim-icin-ne-zaman-basliyor.png

Geçtiğimiz gün dizinin adının değiştirilmesinin ardında bugün fragmanı yayınlandı. Önceki adı Katilin Kızları olan dizinin adı Kızlarım İçin oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar, Ahsen Eroğlu, Numan Çakır, Ülkü Duru, Özgün Çoban, Serdar Özer, Anıl Tetik, Cansu Fırıncı, Hakan Yufkacıgil, Meltem Gülenç ve Aslı İçözü yer alıyor.

Dizi ne zaman başlıyor?

Dizinin Kasım ayı sonuna doğru başlaması bekleniyor. Tutsak dizisinin final yapmasıyla proje Salı günleri ekrana gelebilir. 

17-11/09/kizlarim-icin-fragmani.png

Kızlarım İçin dizisi tanıtımında evin babası Yaşar bizi karşılıyor. Yaşar Yılmaz karakterini ise usta oyuncu Fikret Kuşkan canlandırıyor. Dizide beş kız kardeşin hikayesi anlatılacak.

17-11/09/kizlarim-icin-fikret-kuskan.png

Hepsine bir kuş ismi verdim 'özgür' olsunlar diye

Fragmanında kızlarının kendi tutsak hayatından farklı olarak özgür yaşamasını isteyen Yaşar, kızlarının her birine bir kuş ismi verir. Kendi Tutsak hikayesinden çok kızlarının hayat hikayesini anlatacak. Kızlarım İçin çok yakında Kanal D ekranında başlıyor.

Kızlarım İçin ilk Fragman

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin