Koca Koca Yalanlar dizisi de erken final yapan dizilerden mi oluyor?

Limon Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan ve başrollerini Hakan Yılmaz, Evrim Alasya ve Selen Uçar'ın üstlendiği Koca Koca Yalanlar dizisi final mi yapıyor? İşte detaylar.

Merve Mutlu
25 Ekim 2018 - 17:11
Magazin

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Osman Taşçı'nın oturduğu Koca Koca Yalanlar dizisi Kanal D'nin kısa zamanda sevilen dizisi oldu. 6 Ağustos Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan dizinin başrollerini Hakan Yılmaz, Evrim Alasya ve Selen Uçar paylaşıyor. 

18-10/25/koca-koca-yalanlar.Jpeg

Ancak sevilen dizi reytinglerden beklediği sonucu alamadı. Yayın gününü Salı gününe alan Koca Koca Yalanlar dizisi reyting kurbanı olmaktan kurtulamadı. Birsen Altuntaş'tan aldığımız bilgiye göre Koca Koca Yalanlar dizisi yakın zamanda final yapmaya hazırlanıyor. 

Koca Koca Yalanlar dizisi ne zaman final yapıyor?

Henüz 11 bölüm yayınlanan dizinin 12.bölümü 30 Ekim Salı günü Kanal D ekranlarında olacak. Dizinin final bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise henüz açıklanmadı. Gelişmeler için sayfamızı takip edin. 

18-10/25/koca-koca.jpg

Koca Koca Yalanlar dizisinin konusu 

Müjgan ve Ahmet birbirini çok severek tam 17 yıl önce evlenen ve 3 çocuk sahibi olan bir çifttir. Müjgan oldukça anaç ve duygusal bir anne, Ahmet ise sabah sekiz akşam beş çalışan sıradan bir mali müşavirdir. Oldukça sakin ve düzenli olan hayatları Ahmet'in genç ve güzel Sude'yi görmesiyle rayından çıkar. Müjgan başta aldatıldığından şüphelenmez, Ahmet'ten beklememektedir ama kocasının her geçen gün değiştiğini fark eder. Sude ise oldukça hırslıdır, sahip olmak istediği hayatı bir erkek üzerinden sağlamaya çalışır ve o erkek de Ahmet'ten başkası değildir. Müjgan ve Ahmet boşanırlar ancak Ahmet Müjgan'ı ne kadar çok sevdiğini yeniden anlamaya başlar. Müjgan ise dostları Canan ve Nilgün'ün desteğiyle kendisini toparlar. Bu üç kadın da aşk, sadakat ve evlilikleri üzerinden hayatı sorgulamaya başlarlar. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin