Teutoburg Ormanı Savaşı dizi oluyor! Netflix'in yeni dizisi The Barbarians'ı tanıyalım!

Netflix Alman yapımı tarihi dizisi The Barbarians'ı duyurdu. The Barbarians dizisinin konusu ve detaylar...

Online yayın platformu Netflix'in duyurduğu beş yeni Alman dizisinden birisi de "The Barbarians".

"THE BARBARIANS" DİZİSİNİN KONUSU

Konusu itibarıyla iddialı bir prodüksiyon olarak görünen dizinin konusu şöyle:

The Barbarians, Varus ya da Hermann Savaşı olarak da bilinen, MS 9 yılının sonbaharında Germen kavim savaşçıları ile Roma İmparatorluğu'na bağlı güçler arasında gerçekleşen ve Roma İmparatorluğu ordusunun yenilgiye uğramasıyla sonuçlanan meşhur Teutoburg Ormanı Savaşı'nı konu ediniyor.

18-10/25/teutoburg-savasi.jpg

Romalıların kuzeydeki ilerleyişine son veren bu savaş tarihçiler tarafından Avrupa tarihini şekillendiren önemli gelişmelerden birisi olarak gösterilmektedir.

Hikaye; iki dünyanın bu kanlı mücadelesinin yanında üç gencin kaderinin masumiyetten suçluluğa, sadakatten ihanete ve sevgiden nefrete trajik bir şekilde iç içe geçmesini de yansıtacak.

18-10/25/the-barbarians-netflix-dizi.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Gaumont (Sabine de Mardt, Andreas Bareiss, Rainer Marquass) yapımcılığındaki dizinin yaratıcı kadrosu Arne Nolting, Jan-Martin Scharf ve Andreas Heckmann'dan oluşuyor.

Henüz oyuncu kadrosu konusunda bir açıklama yapılmayan bu heyecan verici diziyle ilgili yakın zamanda yeni detayların ortaya çıkmasını bekliyoruz.

"Teutoburg Ormanı Savaşı" belgeseli:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin