Kocamın Metresi'nde şok değişiklik... Emre Kınay kadrodan ayrıldı!

Kanal D'nin yeni dizisi daha başlamadan başrol oyuncusu değişikliği yaptı. Emre Kınay'ın yerine anlaştıkları ünlü isim kim?

Nurşah
21 Mayıs 2018 - 16:53
Kültür Sanat

Limon Yapım'ın Kanal D ekranları için yayına hazırladığı Kocamın Metresi adlı dizide şok değişiklik!  Erkek başrol oyuncusu olması planlanan Emre Kınay'ın diziden ayrıldığı belirtildi. Ünlü oyuncunun yerine kimle anlaşıldı? Kocamın Metresi'nin yeni erkek başrol oyuncusu kim oldu?

18-05/21/emre-kinay-kocamin-metresi.Jpeg

Kocamın Metresi yeni başrol oyuncusu belli oldu!

Kanal D'nin yeni dizisinde Emre Kınay'ın başrol oynayacağı belirtilmişti. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı bilgiye göre Kocamın Metresi başrol oyuncusu değişikliğine gitti. Emre Kınay yerine anlaşılan yeni başrol oyuncusu ise Ayrılsak Da Beraberiz'den hatırlayacağımız başarılı oyuncu Hakan Yılmaz oldu!

18-05/21/zge-ozberk-kocamin-metresi.jpg

Tüm bunların ardından prensipte anlaşılan kadın başrol oyuncusu olan Özge Özberk'in de Kocamın Metresi dizi ekibinden ayrıldığı elimize ulaşan bilgiler arasında. Güzel oyuncu, en son 2016 senesinde yayınlanan Kalbimdeki Deniz adlı dizi ile izleyici karşısına çıkmıştı... Merakla beklenen dizi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

18-05/21/hakan-yilmaz-kocamin-metresi.jpg

Hakan Yılmaz kimdir?

6 Aralık 1969 yılında Trabzon'da dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu günümüze dek pek çok tiyatro, sinema ve dizide yer almıştır. Yayınlanan iki adet kitabı da bulunmaktadır...

1999 senesinde ekrana gelmeye başlayan Ayrılsak Da Beraberiz isimli dizi ile kendisini Türk seyircisine tanıtmış, devamında da halk tarafından sevilen dizilerde yer almıştır... Yalancı Romantik, Ali Ayşe'yi Seviyor rol aldığı sevilen diziler arasında bulunmaktadır. Başarılı oyuncu son olarak Üç Arkadaş adlı dizide canlandırdığı Murat karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin