Komedi dizisi İki Anne, İki Kız Netflix'te başladı! Daughter From Another Mother konusu

Doğumda bebekleri karışan iki kadının sıra dışı hikayesi... Meksika yapımı komedi dizisi "İki Anne, İki Kız (Daughter From Another Mother / Madre solo hay dos)" 1. sezonuyla Netflix'te başladı! Detaylar...

Doğumda bebekleri karışan iki kadının hikayesi...

İKİ ANNE, İKİ KIZ DİZİSİ 1. SEZONUYLA NETFLİX'TE!

Doğum yapmalarının ardından hastanede bebeklerinin karıştığını öğrenen iki kadının yeni hayatlarına alışmak için bir plan yapmasına ve artık sıra dışı da olsa tek bir aile kurma yoluna girmelerini konu edinen Meksika yapımı komedi dizisi "İki Anne, İki Kız (Daughter From Another Mother / Madre solo hay dos)" 1. sezonuyla Netflix'te başladı.

Carolina Rivera ve Fernando Sariñana ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı kadın odaklı komedi dizisinin başrollerini Ludwika Paleta (Ana) ve Paulina Goto (Mariana) paylaşıyor.

yElSiU

20 Ocak 2021 Çarşamba günü Netflix platformuna eklenen 1. sezon toplam 9 bölümden oluşuyor. Süreleri 36 ile 42 dakika arasında değişen bölümler şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Taş, Kâğıt, Makas" (38 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Eve Hoş Geldin" (38 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Aile Dinamikleri" (38 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Babalık" (36 dakika)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Ailem Kusursuz Değil" (36 dakika)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Randevu" (39 dakika)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Güzel Vakit Geçirmek" (37 dakika)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Yalanlar" (41 dakika)
- 1. Sezon 9. Bölüm: "Vaftiz" (42 dakika)

Sezonun açılış bölümünde; bebeklerinin karışmasının üzerinden yaklaşık dört ay geçtikten sonra her zaman işiyle meşgul olan Ana ile öğrenci Mariana bebekleri değiştirmeye hazırlanır. Peki ya bunu yapmaları gerekmiyorsa?

aV04td

Madre solo hay dos'un oyuncu kadrosunda Ludwika Paleta ve Paulina Goto'ya eşlik edenler isimler şöyle: Martín Altomaro, Liz Gallardo, Javier Ponce, Oka Giner, Zaide Silvia Gutiérrez, Dalexa Meneses, Emilio Beltrán Ulrich, Fernando Memije, Elena del Río, Christian Chávez.

Madre Sólo Hay Dos (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin