resim yok
05 Aralık 2006 - 00:00

Türkiye'de "Süper Vali" olarak tanınıp sevilen, sıra dışı kişiliği ve cesur icraatlarıyla tarihe geçen Recep Yazıcıoğlu'nun yaşam öyküsünden kesitleri anlatan Köprü, Star TV ekranlarında yayına girdi. Evli, üç çocuk ve bir torun sahibi olan Recep Yazıcıoğlu, zaman zaman yaptığı sistem eleştirileriyle ve aykırı görüşleriyle dikkat çekti. Son olarak Denizli Valiliği görevinde bulunan Yazıcıoğlu, 2 Eylül 2003'de Eskişehir-Ankara Yolu üzerindeki Temelli Belediyesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Ankara İbn-i Sina Hastanesi'nde tedaviye alınan Yazıcıoğlu, kazadan iki gün sonra bitkisel hayata girdi. Türk halkının yakından tanıdığı ve çok sevdiği Vali Recep Yazıcıoğlu, 8 Eylül 2003'de Ankara İbn-i Sina hastanesi'nde vefat etti. Cenazesi bir gün sonra, Söke ilçesinde defnedildi. Bu değerli siyaset adamının hayat hikayesini ekranlara taşıyarak bizlere yakından izleme fırsatı sunan Koliba Film'e teşekkürler. 4 Aralık Pazartesi akşamı bu değerli ekip ve Star tv çalışanları ile Köprü dizisinin galasındaydık. Ayrıca bir çok ünlü ismin de katıldığı geceye www.diziler.com olarak bizi de davet ettikleri için teşekkür ederiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin