Korku dizisi Haunted 3. sezonuyla geri döndü! Yeni sezon detayları!

Korku severler müjde! Netflix'in korku dizisi "Haunted" yeni bölümleriyle geri döndü! Yeni sezon konusu, bölümleri, fragmanı...

Korku severler müjde! Netflix'in korku dizisi "Haunted" yeni bölümleriyle geri döndü!

HAUNTED 3. SEZON NETFLIX'TE!

İnsanların, geçmişte başlarından geçen korkunç öyküleri arkadaşları ve aileleriyle paylaştıkları ve bu hikâyelerin tüyler ürpertici canlandırmalarla tekrar yaşanmasına tanıklık ettiğimiz "Haunted"ın 3. sezonu başladı.

14 Mayıs 2021 Cuma günü Netflix platformuna eklenen yeni sezon daha önceki sezonlarda olduğu gibi toplam 6 bölümden oluşuyor.

HAUNTED YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Peki yeni sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

21-05/14/haunted-afis.jpg

Yeni sezon bölümlerinin merkezinde ölümcül bir malikâne, ürkütücü bir melodi ve şeytani bir kedi gibi figürler var.

Daha önceki sezonlarda olduğu gibi gerçek insanlar yaşadıkları dehşet verici olayları anlatmaya devam ederken korkunç gerçekler birer birer ortaya çıkıyor.

Yeni sezonun bölüm rehberi şu şekilde:

- 3. Sezon 1. Bölüm: "Uğursuz Kulübe" (35 dakika): İki genç, ormanda bulunan bir kulübedeki gizli bir odayı keşfettikten sonra bilmeden serbest bıraktıkları kötü bir ruhun fiziksel saldırısına uğramaya başlarlar.

21-05/14/ugursuz-kulube-haunted.jpg

- 3. Sezon 2. Bölüm: "Henry'nin Hayaleti" (27 dakika): Geçmiş zamanda 1800'lü yıllarda yaşamış bir maden işletmecisinin oturduğu eve taşınan bir kadın, kendini ve çocuklarını dehşet verici olayların ortasında bulur.

21-05/14/henrynin-hayaleti-haunted.jpg

- 3. Sezon 3. Bölüm: "Lanetli Hediye" (22 dakika): İşlemeli bir müzik kutusundan yayılan ürpertici melodi, yalnız bir genç kız ile boğularak yaşamını yitirmiş küçük bir kızın dünyalarını bir araya getirir.

21-05/14/haunted-lanetli-hediye.jpg

- 3. Sezon 4. Bölüm: "Duvarın Ardındaki Cadı" (23 dakika): Yan taraflarında oturan yaşlı kadının rahatsızlık verici tacizlerinden bunalan iki kardeş, ihtiyar kadının kendi evlerine korkutucu derecede benzeyen bir maket yaptığını keşfeder.

21-05/14/haunted-duvarin-ardindaki-cadi.jpg

- 3. Sezon 5. Bölüm: "İblis Kedi" (24 dakika): Ürkütücü uluma ve tıslama seslerinin duyulduğu dolu bir evde, kedi görünümüne bürünmüş olan şeytani bir varlık evde yaşayanlara korku dolu anlar yaşatır.

21-05/14/haunted-iblis-kedi.jpg

- 3. Sezon 6. Bölüm: "Babamın Günahları" (24 dakika): Küçüklüğünde babasının aklını kaybetmesine tanık olan bir kişi bugün seçkin bir üniversitenin öğrencisi olsa da babasıyla aynı kaderi paylaşmak üzeredir.

21-05/14/haunted-babamin-gunahlari.jpg

"Haunted" (Netflix) 3. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin