Korku dizisi The Haunting of Hill House'un ilk oyuncusu Michiel Huisman oldu!

Netflix'in korku türündeki dizisi "The Haunting of Hill House"tan ilk oyuncu kadrosu haberi geldi. Taht Oyunları'nın eski oyuncularından Michiel Huisman ürkütücü eve giren ilk kişi oldu!

Volkan Küçükel
14 Haziran 2017 - 14:41
Gündem

Shirley Jackson'ın 1959 senesinde yayımlanan aynı isimli romanının yeni bir uyarlaması olacak Netflix'in korku türündeki yeni dizisi "The Haunting of Hill House"tan ilk oyuncu kadrosu haberi geldi.

Game of Thrones'un eski oyuncularından Michiel Huisman ürkütücü eve giren ilk kişi oldu!

THE HAUNTING OF HILL HOUSE KONUSU

İlk sezonu için 10 bölümlük sipariş verilen dizi; seksen yıllık eski büyük bir konakta yaşayan dört kişinin ürkütücü ve gizemli hikayesine odaklanıyor.

17-06/14/game-of-thrones-oyuncusu-huisman-1497440169.jpg

HUISMAN'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

The Hollywood Reporter'ın haberine göre; Huisman dizide ailesinin Hill House'da yaşadığı dönemin anılarını da içeren doğaüstü türündeki kitapların yazarı Steven Crane karakterine hayat verecek.

HBO'nun fenomen dizisi Game of Thrones'taki Daario Naharis rolünün ardından televizyondaki en ciddi işine hazırlanan Hollanda doğumlu 36 yaşındaki Huisman ayrıca Harley and the Davidsons (Walter Davidson), Orphan Black (Cal Morrison), Nashville (Liam McGuinnis) ve Treme (Sonny) gibi dizilerde de rol aldı.

17-06/14/haunting-hill-house.jpg

Mike Flanagan'ın (Absentia, Oculus, Hush) yazar, yönetmen ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği Paramount Television dizisinde Flanagan'a yapımcı kadrosunda Trevor Macy, Amblin TV'den Justin Falvey ve Darryl Frank eşlik ediyor.

ROMANIN FİLM UYARLAMALARI

Daha önceden beyaz perde için iki kez uyarlaması gerçekleştirilen The Haunting of Hill House 1963 ve Liam Neeson, Catherine Zeta-Jones, Owen Wilson ve Lili Taylor'lı kadrosuyla 1999 senesinde izleyicilerle buluşmuştu. İkinci film gişede 177 milyon dolardan fazla bir hasılat elde etmişti.

17-06/14/the-haunting-of-hill-house-eski-film.jpg

The Haunting of Hill House'un senaryo geliştirme ve oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor. Gelişmeleri takip ediyor olacağız.

"Haunting (1999) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin