resim yok
01 Mayıs 2012 - 00:00

 

18. Kral TV Müzik Ödülleri gecesinde Yaşam Boyu Onur ödülünü Orhan Gencebay’ın elinden alan İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses, sahneye çıkarken elindeki bastonunu fırlattı
Bu yıl 18.’si kez yapılan Kral TV Müzik Ödülleri Töreni, dün akşam İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen görkemli gecede sahiplerini buldu. Geçen yılki törene uğradığı silahlı saldırı nedeniyle katılamayan İmparator lakaplı sanatçı İbrahim Tatlıses dün geceye damgasını vurdu. Tatlıses geçen yıl Almanya’da fizik tedavi kliniğinde olduğu için alamadığı Yaşam Boyu Onur Ödülü’ne Orhan Gencebay’ın elinden kavuştu. 
Tatlıses ödülünü almaya çıkarkan menajeri Eyüp Kanat bastonunu sanatçıya uzattı, vücudunun sol tarafını saldırı sonrası yaşadığı felç nedeniyle kullanamayan Tatlıses, sahneye çıkmasına yardım etmek isteyenlere kızdı. Tatlıses, daha sonra sevenlerine söz verdiği gibi sahnede bastonunu fırlattı. 
Bu sırada tüm salon  sanatçıyı alkış yağmuruna tuttu. Duygulandığı için konuşmakta güçlük çeken Tatlıses “Biz ne kadar ödül alırsak o kadar kamçılanır ve kırbaçlanırız. Verin bize ödülü bakın neler yapıyoruz” deyince salonda yine büyük alkış koptu. Gencebay’ın Helal Olsun İbo...” sözlerinin ardından da Tatlıses, “Ustasın sen usta” diyerek Gencebay’ın elini öptü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin