Kubilay Aka, Miray Daner hakkında ilk kez konuştu!

Yakışıklı oyuncu Kubilay Aka eski sevgilisi Miray Daner hakkında ilk kez konuştu! Kubilay Aka ne açıklama yaptı? Miray Daner ve Kubilay Aka neden ayrıldı? Miray Daner kimdir? Kubilay Aka kimdir?

Pınar Alçiçek
09 Haziran 2023 - 14:37
Magazin

Ekranların sevilen yüzleri Kubilay Aka ve Miray Daner, ayrılıklarıyla magazin dünyasını yasa boğmuştu! Aka, Daner hakkında yıllar sonra konuştu! 

23-06/09/miray-daner-ve-kubilay-aka-ayriliginda-direkt-12301806_4279_m.jpg

Sunuculuğunu üstlendiği etkinlik sonrası basın mensuplarının sorularına yanıt veren Kubilay Aka, geçtiğimiz hafta bir etkinlikte pişti yaşadığı Daner hakkında;

"Ben görmedim. Görsem de bu pişti olmazdı. Medeni insanlarız sonuçta öyle bir şey olamaz. Görmüyorum hiç kendisini de. Ben çok mutluyum hayatımdan keşkem yok hiç." dedi. Aka, "Bir proje teklif gelse birlikte rol alır mısınız?" sorusuna ise kararsız bir şekilde, "Eee... Ona teklif gelirse bakarız ya." dedi.

23-06/09/kubilay-aka-eski-sevgilisi-miray-daner-hakkinda-ilk-kez-konustu-vhkuj.jpg

Yakın arkadaşları Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun aşk yaşaması hakkında konuşan oyuncu, o sorular hakkında ise; 

"Çok seviyorum Mert'i. İki yakın arkadaşımın birlikte olması beni çok mutlu ediyor. Birlikte güzel vakit geçirdiklerine eminim. Birbirlerine saygı duyan çiftler nadirdir. Onlar bunun örneği. Ayarlama işini ben yapmadım ya. Hiç kimsenin de ayarlamasını ben yapmadım. Evde oturup şunu şuna ayarlıyayım diye ben düşünmüyorum. Kendileri tanışıp, mutlu bir yola çıkmışlar" açıklamasında bulundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin