Küçükçekmece Gençlik Festivali birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak

Yarıyıl tatilinin yaklaşmasıyla birlikte İstanbul'da Küçükçekmece Belediyesi'nin 3. kez gerçekleştireceği Gençlik Festivali'nin de duyurusu yapıldı. 19 Ocak'ta başlayacak 3. Gençlik Festivali Zeynep Bastık, Buray, Emre Aydın, İlyas Yalçıntaş, Gökhan Keser, Eypio, Ozbi gibi gençlerin çok sevdiği isimleri ağırlayacak.

Berfin Sengil
17 Ocak 2024 - 14:07
Viral

İstanbul Küçükçekmece Belediyesi bu yıl 3'üncüsünü düzenleyeceği Gençlik Festivali'ne hazırlanıyor. Gençlerin çok sevdiği müzisyenlerin ağırlanacağı festivalde ayrıca DJ buluşmaları da yaşanacak.

Zeynep Bastık, Buray, Emre Aydın, İlyas Yalçıntaş, Gökhan Keser, Eypio, Ozbi gibi isimlerin katılacağı festival, 19-20-21 Ocak tarihlerinde Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecek.

Gençlerin Tercihleri Göz Önünde Bulunduruldu

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, festivale bütün gençleri beklediklerinin altını çizerken, "Gençlerin heyecanı ve coşkusuyla geleneksel hale getirdiğimiz 3. Gençlik Festivalimiz başlıyor. Sömestir; zorlu bir eğitim-öğretim döneminin ardından tüm öğrenciler için moral ve motivasyon zamanıdır. Küçükçekmece’de sömestirin keyfe dönüşmesi için gençlerin tercihleri doğrultusunda eğlenebilecekleri, keyif alabilecekleri bir festival hazırladık. Tüm katılımcılara sevdikleriyle eğlencenin ve müziğin tadını çıkarmalarını diliyorum" ifadelerini kullandı.

3. Gençlik Festivali'nin de ücretsiz olarak gerçekleşeceği ve konser alanına ring seferlerinin yapılacağı açıklandı.

Festivale ilişkin ayrıntılı bilgi için Küçükçekmece Belediyesi'nin sosyal medya hesapları takip edilebilir.

KONSER PROGRAMI

Yer: Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi

Kapı Açılış:17.30

19 Ocak 2024 Cuma

Güney Marlen

Ersin Show

Tepki

Hey Douglass

Zeynep Bastık

20 Ocak 2024 Cumartesi

Ne Münasebet

Ersin Show

Melis Fis

Ozbi

Buray

21 0cak 2024 Pazar

İlyas Yalçıntaş

Ersin Show

Gökhan Keser

Eypio

Emre Aydın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin