Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 15. Bölümde Selahaddin sandığı geri aldı! Haçlılar obaya saldırdı!

TRT'nin yeni dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 15. bölümüyle ekrana geldi. Peki Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 15. bölümde neler yaşandı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 16. bölümde neler olacak? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 16. bölüm fragman yayınlandı mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi oyuncuları kimlerdir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi konusu nedir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi uyarlama mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi nerede çekiliyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
05 Mart 2024 - 09:15
Kültür Sanat

TRT 1'in iddialı dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 15. bölümüyle izleyicisini yine ekran başına kilitledi. İşte detaylar!

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ'NİN 15. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Avram kurduğu ölüm tuzağına Selahaddin’i düşürmüş, Gregor ise Selahaddin’in obasını kuşatmış ve obadakileri katletmek için harekete geçmiştir. Avram, Selahaddin’i yakaladığını düşünürken Selahaddin ile adamları ayağa kalkıp savaşmaya başlar ve bu savaştan Sırlılar’ın yardımıyla kurtulur. Oba saldırısı için harekete geçen Gregor ise obaya saldıracakken karşısına Zengi ordusu çıkar. Üstelik ordunun başında da Melik Mevdud vardır. Melik Mevdud obayı basmak için direnen Gregor’a bir teklif sunar. Haçlılar ve Zengiler arasında bir barış antlaşması olacak ve karşılığında Selahaddin’in obası kalkacaktır.

Yaşanan olaylardan haberdar olan Sultan Nureddin hem devletini hem de Selahaddin’in obasındakileri düşünerek Mevdud’un Gregor ile anlaşma fikrine sıcak bakar. Gregor ve Avram ile aralarında anlaşma imzalayacaklarken Selahaddin bir fırtına gibi gelir. Bu anlaşma asla olmayacaktır! Selahaddin’in hamlesine öfkelenen Sultan Nureddin, onu kesin bir dille uyarır. Devletine ya da obadakilere bir zarar geldiği takdirde obayı kendi elleriyle kaldıracaktır. Selahaddin Avram’ın gerçek yüzünü ve niyetini açığa çıkarmak için harekete geçerken Avram’ın müttefiklerinden bile gizlediği, Kutsal Yahudi Krallığı için çok önemli olan bir bilgiye ulaşır ve harekete geçer.

Selahaddin, bu tehlikeli yolculukta Avram’ın kurduğu ölüm dolu tuzakları aşabilecek midir? Selahaddin’in bin bir zorlukla kurduğu obasını hangi ölümcül tehlikeler beklemektedir? Bir tarafta Selahaddin’in ısrarı diğer tarafta Mevdud’un kışkırtmaları ve Karategin’in başına buyruk hamleleri karşısında iyice öfkelenen Sultan Nureddin ile İsmet kalıcı birliği sağlamak için hangi büyük adımı atacaklardır?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi on altıncı bölümüyle 11 Mart Pazartesi saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin