Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 20. Bölümde Karategin'in gözü döndü! Selahaddin, Turanşah'a dersini verdi!

TRT'nin yeni dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 20. bölümüyle ekrana geldi. Peki Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 20. bölümde neler yaşandı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 21. bölümde neler olacak? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 21. bölüm fragman yayınlandı mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi oyuncuları kimlerdir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi konusu nedir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi uyarlama mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi nerede çekiliyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
16 Nisan 2024 - 09:15
Kültür Sanat

TRT 1'in iddialı dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 20. bölümüyle izleyicisini yine ekran başına kilitledi. İşte detaylar!

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ'NİN 20. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Selahaddin, Gregor’u öldürüp yönünü Gazze’ye çevirmesi Avram’ın diğer planını devreye sokmasına sebep olmuş ve Avram’ın çağırdığı Kanlı Bernard geldiği gibi dehşet saçmış ve Selahaddin’i ölümle burun buruna getirmekle kalmamış Şam’ı da ele geçirmiştir. Selahaddin’i kurtarmak için harekete geçen Sultan Nureddin, önce Selahaddin’in adamlarını sonra da Selahaddin’i kurtarmayı başarır. Sultan Nureddin ve Selahaddin, Haçlıların dehşet saçtığı Şam’ı kurtarabilmek için harekete geçerlerken Şam’ın düştüğü haberini alırlar. Üstelik Süreyya, Melike, İsmet, İlbüke, Rabia, İsfahani haçlıların elinde esirdir.

Taht şehri olan Şam’ı ele geçirdiği için mutlu olan Bernard ve Viktorya Selahaddin’in kurtulmasından dolayı tedirgin olur. Zira Viktorya’ya göre Selahaddin’in hayatta olması onlar için büyük bir tehdittir. Şam’ın alınması ve kızları Rabia dahil diğerlerinin de esir olması Eyyübi ailesine de şok etkisi yaratır. Bütün bu olanlardan Selahaddin ve Sultan Nureddin’i sorumlu tutan Turanşah yine kendi bildiği yollardan kardeşini kurtarmak için harekete geçerken aynı şekilde ablası ve kardeşi esir düşen Karategin de çileden çıkar. Mevdud da Şam’ın ele geçirilmesinden dolayı öfkelidir. Sultanlık hırsı giderek benliğini saran Mevdud, Şam’ın kurtulması için harekete geçer.

Selahaddin’in Şam’ı kurtarmak üzere giriştiği mücadele Turanşah tarafından nasıl sabote edilecektir? Esir düşen İsmet, Melike, Süreyya ve diğer mazlumlar için zaman giderek daralırken, Selahaddin ve Nureddin’in başına art arda üşüşecek felaketler zinciri hangi olayları tetikleyecektir? İçerideki ihanetler silsilesi ve karşılarındaki düşmanın kıyıcılığı Selahaddin ve Nureddin’i nasıl bir mücadeleye sevk edecektir? Selahaddin, önce sevdiklerini sonra da Şam’ı kurtarabilecek midir?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 22 Nisan Pazartesi saat 20.00’de ekranlara gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin