Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye Fırat Çelik dahil oldu! Çelik, Gregor ile ilgili ilk kez konuştu!

Fırat Çelik, “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisinin kadrosuna katıldı. Gregor ile ilgili ilk kez konuşan Çelik, “İlk kez bir dönem dizisinde oynuyorum” dedi. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 5. bölümde neler yaşandı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 6. bölümde neler olacak? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 6. bölüm fragman yayınlandı mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi oyuncuları kimlerdir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi konusu nedir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi uyarlama mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi nerede çekiliyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi reytinglerde kaçıncı oldu?

Berfin Sengil
19 Aralık 2023 - 10:00
Kültür Sanat

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin oyuncu kadrosuna başarılı oyuncu Fırat Çelik dahil oldu.

İlk Kez Dönem Dizisinde

Dizinin beşinci bölümünde izleyiciyle buluşan ve sosyal medya üzerinden canlandırdığı karakter ile ilgili çok sayıda olumlu yorum alan Fırat Çelik şunları söyledi:

Gregor abisinin intikamını almak için kan döken bir karakter. Çok ters köşe ve büyük travmaları olan bir karakter aslında. İlk kez bir dönem dizinde oynuyorum, bu benim için çok heyecan verici bir durum.

Kostümler, ata binmek ve kılıç kullanmak bunlar benim için çok yeni şeyler, çok keyif verici. Çok güzel bir ekip ile çalışıyorum, bu yüzden çok mutluyum. Gregor gibi bir karaktere hayat verdiğim için çok heyecanlıyım.

Güçlü prodüksiyonu ve etkileyici hikayesi ile izleyiciden tam not alan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi, asırlar önce, mukaddes şehir Kudüs'ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi'nin hikayesini ekranlara taşıyor.

Proje tasarımını Emre Konuk’un üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Sedat İnci otururken, senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme alıyor. Zengin oyuncu kadrosuyla da göz dolduran dizide Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi isimler rol alıyor. 

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölümleriyle her pazartesi TRT 1'de yayınlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin