Kül Masalı'nın Cemil'i kimdir? Ushan Çakır kimdir? Kaç yaşında?

TRT 1'in yeni dizisi Kül Masalı ekran serüvenine bomba gibi başlarken yapımda Cemil karakterine hayat veren Ushan Çakır oyunculuğu ile dikkatleri üzerinde topladı. Peki Kül Masalı'nın Cemil'i kimdir? Ushan Çakır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Ushan Çakır Kül Masalı'nda hangi karakteri hayat veriyor? Kül Masalı dizisi oyuncuları kimlerdir? Kül Masal dizisi konusu nedir? Kül Masal 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Kül Masal dizisi hangi gün başlıyor? Kül Masal Arat kimdir? Gökhan Alkan kimdir? Kül Masal Özge kimdir? Sevda Erginci kimdir? Kül Masalı dizisi Jale kimdir? Başak Gümülcinelioğlu kimdir? Kül Masalı dizisi

Volkan Usta
15 Şubat 2024 - 20:57
Kültür Sanat

Güçlü kadrosuyla sezonun iddialı projelerinden olan Kül Masalı bu akşam 1. bölümüyle TRT 1'de ekrana gelirken dizinin Cemil'i Ushan Çakır oynadığı roller çok beğenildi. Peki Kül Masalı'nın Cemil'i kimdir? Ushan Çakır kimdr? Kaç yaşında? Nereli? İşte detaylar!

Cemil Öz (Ushan Çakır): Haksızlık karşısında asla eğilmeyen ve inandığı şey uğruna her şeyi yapabilecek biri o. İçindeki şüphe günden güne onu yiyip bitirse de doğru bildiklerinden asla vazgeçmez. İçini ise kemiren tek bir şüphe var; “Jale’yi Arat Giraylı mı öldürdü?”

USHAN ÇAKIR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

1984, İzmir doğumlu olan Ushan Çakır, İstanbul Devlet Konservatuvarı'nda aldığı oyunculuk eğitiminin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamlamış; ardından yurt dışında pek çok oyunculuk atölyesine katılmıştır. Çeşitli özel tiyatrolarda pek çok oyun ile sahneye çıkan Ushan Çakır, her biri Türkiye'nin prestijli tiyatro ödülleri arasında gösterilen Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri, Afife Jale Tiyatro Ödülleri ve Tiyatro Yazarları Derneği Ödülleri gibi pek çok ödüle layık görülmüştür. Beyazperdedeki başarısı ise Çağan Irmak imzalı Dedemin İnsanları (2011) filmiyle geldi. Aynı yıl Onur Ünlü imzalı Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi’nde rol aldıktan sonra ve Uzun Hikaye (2012) filminde ve kendisine 20. Uluslararası Odessa Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü getiren Mehmet Bahadır Er ve Maryna Er Gorbach imzalı Sev Beni (2013) adlı yapımda rol aldı. Ayrıca 20 Dakika, Leyla ile Mecnun, Kurt Seyit ve Şura, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Ufak Tefek Cinayetler, Menajerimi Ara!, Rise of Empires: Ottoman gibi çok sayıda televizyon ve dijital platform dizisinde rol alan Ushan Çakır, yakın zamanda Diyalog (2021), Beni Çok Sev (2021), LCV (Lütfen Cevap Veriniz) (2022) ve Cezailer (2022), Aile (2023) isimli yapımlarda seyircisiyle buluşmuştur

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin