Kumar borcu yüzünden evini mi satıyor!

Serdar Ortaç hakkında şok iddia!

Gülcan Tarımoğlu
28 Eylül 2022 - 15:00
Viral

Yapımcılığını Bilal Özbilge’nin üstlendiği, Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto Dalga’nın sunumuyla ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz, gündemi belirlemeye devam ediyor. Söylemezsem Olmaz’da Serdar Ortaç’ın son kalan evini kumar borcu yüzünden satacağı iddiası masaya yatırıldı.

Arto ’’Şu anda bulunduğu çok güzel bir ev. Kendi öz iradesiyle satmak istiyordu bir ara, ama borçlarını kapatmak için. Serdar Ortaç 200.000 istiyor ama Polat Yağcı 100.000 e kapatıyor, Serdar Ortaç’a 4-5 milyona konser bağlıyor. Serdar Ortaç Chloe’yi herkesten ayrı bir yere koydu. Hatta kendi kliplerinde bile hep onu oynattı, Chloe’yi öne çıkartmak için kendini geri plana attı.’’dedi.

Seren Serengil Serdar Ortaç’ın "Ben evliliğim sırasında hiç aldatıldığımı düşünmüyorum" sözü üzerine ‘Aldatılsa bile aldatıldığını söyleyemez. Çünkü erkekler genelde gururlarına yediremiyorlar.Kadın namus olduğu için kadın aldattığı zaman erkeğin şerefi zedelenir.Ama Serdar Ortaç aldatılmadım diyorsa aldatılmamıştır.Bu arada Chloe’ye yeşil ışık yakmaya başladı. Onu da Serdar Ortaç’ın ‘bir tane daha aklım olsa boşanmazdım’ sözünden anlıyoruz. Serdar Ortaç bir marka üreten, sevilen bir adam’ dedi.

Konuyla ilgili Serdar Ortaç açıklama yaptı! İşte o açıklama!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin