Kurak Günler filminden iddialı çıkış! Sinemalarda bilet kalmadı!

Başrollerinden Selahattin Paşalı ve Ekin Koç'un yer aldığı Kurak Günler filmi vizyona girdiği andan itibaren büyük ilgi gördü! Film aldığı eleştirilerin yanı sıra sosyal medyada kısa sürede adından söz ettirdi. Kurak Günler filminin konusu ne? Kurak Günler filmi neden eleştiri aldı? Kurak Günler filmi oyuncuları kim?

Dünya prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapan, Altın Portakal’dan 9, Ankara Film Festivali’nden 6 ödül kazanan, Emin Alper imzalı "Kurak Günler" bu hafta vizyona girdi. Başrollerinde Selahattin Paşalı ve Ekin Koç'un yer aldığı film vizyona girdiği ilk günden itibaren büyük bir ilgi gördü. Hem sinemada hem de sosyal medyada adından sıkça söz ettiren film, gişede de iddiasını ortaya koydu!

22-12/12/5-1670833333.jpg

Kurak Günler filminin konusu nedir?

Selahattin Paşalı, filmin konusunu "Şehirden taşraya giden Emre’nin oradaki erkek hegemonyasındaki kirli siyasi düzen içinde, kendi varoluşunu sürdürme ve adaleti sağlama çabasına tanık oluyoruz. Tecrübesizliği ve birtakım hatalarının sonucunda kendini çok zorlu bir durumda buluyor. Bir mücadeleye giriyor. Film bana mücadele kelimesini çağrıştırıyor" şeklinde anlattı.

22-12/12/2-1670833344.jpg

Kurak Günler oyuncuları kimler?

Selahattin Paşalı ve Ekin Koç’un yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Erol Babaoğlu, Erdem Şenocak, Selin Yeninci, Sinan Demirer, Nizam Namidar, Ali Seçkiner Alıcı ve Eylül Ersöz yer alıyor.

Tepkilere neden oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın çekimler için verdiği destek fonunu faiziyle geri istemesi ise sinemaseverlerin tepkisine neden oldu!

Geçtiğimiz günlerde Hakan Gence’ye konuşan Kurak Günler’in oyuncuları Selahattin Paşalı ve Ekin Koç homofobi hakkında şunları söyledi: “İnsanları özgür bırakmalıyız artık. Yetişkinler, cinsiyet bazında karşılıklı rızaları olduğu sürece istediği ilişkiyi kurabilirler.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin