'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde kavuşma günü!

'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde kavuşma günü!

resim yok
23 Eylül 2014 - 10:39
Yeni Bölüm

'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde kavuşma günü!

Şura'sına kavuşacak!

Yeni sezona sürprizlerle başlıyor...


Star TV'de Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerinde oynadığı 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinin yeni bölüm fragmanı ve konusu..

 

ÖZLEM SONA ERİYOR

Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah, Fahriye Evcen, Zerrin Tekindor ve Birkan Sokullu'nun rollerini paylaştığı 'Kurt Seyit ve Şura'nın yeni sezon ilk bölümü 23 Eylül Salı günü Star TV'de başlıyor. Dizinin tanıtımında Petro'nun oyunuyla Barones'i öldürmekle suçlanan Seyit darağacından son anda kurtuluyor.

 

YENİ KARAKTERLER MERAK UNSURU

Sezon finalinde birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan Kurt Seyit ve Şura'nın aşklarını ilgiyle izleyen dizinin hayranları, Seyit ve Şura'nın mutlu olmasını yürekten dilerken Mürvet'in hikayeye nasıl dahil olacağını da merakla bekliyor.

Dizinin ilk bölümünde, asılmayı beklerken sürpriz bir şekilde salıverilen Seyit aylar sonra Şura'ya kavuşacak. Seyit'in yokluğunda oteli ele geçiren Petro ise tüm kozlarını kaybederek Billy'e boyun eğmek zorunda kalacak.[reklam]

EMİNE

Dizinin ilk sezonunda hikayenin günümüzde yaşayan yazarı rolüyle izleyici karşısına çıkan Zerrin Tekindor yeni sezonda Emine karakterine hayat verecek.

İlk defa bir dönem dizisinde rol alacak Zerrin Tekindor'un canlandıracağı Emine, sert ve korumacı tavırlarıyla sadece kızı Mürvet'in değil tüm karakterlerin hayatını etkileyecek.

 

MÜRVET

Fahriye Evcen'in canlandıracağı Mürvet ise çocuk yaşta ayrı düştüğü annesini yıllar sonra bulmanın sevincini yaşayamadan mahallelerinde çıkan yangınla uğraşmak zorunda kalacak.

İstanbul'da kaldığı ilk gece Kurt Seyit'le karşılaşacak Mürvet'in sadece evinde değil kalbinde de büyük bir yangın başlayacak.

Dizide Mürvet ve Emine'nin yaşayacağı Türk mahallesinin çekimleri İstanbul'un tarihi semtlerinden Zeyrek ve Vefa'da tamamlanmıştı.

 

 

'KURT SEYİT VE ŞURA' 14. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin