Kurt Seyit ve Şura ile ilgili bilinmeyen gerçek!

Kenan reddetti, rolü Kıvanç kaptı!

resim yok
01 Nisan 2014 - 17:07
Magazin

Kurt Kıvanç, Kenan'ı yedi...

İlk önce Kenan İmirzalıoğlu'yla anlaşıldığı ortaya çıktı!

Şura'nın gönlü Kıvanç'tan önce Kenan'a kaymış!

 

İşte sürpriz gerçek!

 

BİLİNMEYEN GERÇEK

İlk önce Kenan İmirzalıoğlu'yla anlaşıldığı ortaya çıktı.

 

SİNEMA FİLMİ OLACAKTI!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerini paylaştığı Kurt Seyit ve Şura dizisinin iki yıl önce sinema filmi olarak çekilmesinin planlandığı ortaya çıktı.

 

ONUNLA ANLAŞILMIŞTI!

Dizinin yapımcısı Ay Yapım, filmde Kurt Seyit'i canlandırması için o dönem, Kenan İmirzalıoğlu'yla anlaştı.

 

BÜTÇE SORUNU NEDENİYLE...

Bütçesi çok yüksek çıktı. Filmin yapım maliyetinin planlanandan çok yüksek olacağı anlaşılınca proje rafa kaldırıldı.

Ay Yapım bir süre sonra Kurt Seyit ve Şura'yı dizi yapmak için kolları sıvadı.

 

'KARADAYI'YA BAŞLAYINCA...

Ancak Kenan İmirzalıoğlu bu arada Karadayı dizisine başladığı için rolü kabul edemedi ve Kurt Seyit rolü Kıvanç Tatlıtuğ'un oldu.[reklam]

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kurt Seyit ve Şura'da heyecan sürüyor.

Şura, Kurt Seyit'in ölüm fermanın imzalandığını bile bile aralarına bir ayrılığa daha izin vermez. Kurt Seyit'le beraber olduğu sürece kendisini bekleyen tehlikelere rağmen, aşkını hayatının önüne koyar. Bir daha hiç ayrılmamak umuduyla Kurt Seyit’in doğup büyüdüğü topraklara, Kırım'a doğru yola çıkarlar.

Kendi hayatı ve ailesinin geleceği karşılığında en yakın arkadaşlarının hayatını ortaya koyan Petro. Kurt Seyit ve Celil'i öldürme görevini üstlenerek arkalarından Kırım’a doğru yola çıkar.

Tehlikelerle başlayan yolculuk, her yeni durakta daha zorlaşır. Öte yandan Tatya, Celil'e aşklarını sonsuza kadar mühürleyecek hediyesini hayatı pahasına korumaya çalışır.

Kurt Seyit yanında hayatının aşkı, kendisi için ailesini terk etmiş biricik sevgilisi ve can dostlarıyla Kırım'a gelir. Şura, yol boyunca büyüttüğü hayallerinin karşısında Kurt Seyit’in sözünü emir saydığı babasını ve ölesiye düşkün olduğu ailesini bulacaktır.

 

 

GEÇEN HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN 10 DİZİSİ BELLİ OLDU! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin