resim yok
15 Aralık 2011 - 00:00

 

Ferhat Gündoğdu eşini dövüp, el ve ayaklarını bağladıktan sonra cipiyle İstanbul’a götürürken yakalandı.

 

Adana karayolu kent merkezi girişinde polis, rutin güvenlik kontrolü için bir jipi durdurdu. Bu sırada jip içerisinden “Kurtarın beni kaçırıyorlar” diye bağıran bir kadının sesi duyuldu. Hemen jipe yönelen polis, kadının el ve ayaklarının koli bandı ile bağlı olduğunu gördü. Polisler, Zeynep Gündoğdu’yu kurtarırlarken, kocası Ferhat Gündoğdu göz altına alındı.

 

Vücudunda dayak izi bulunan Zeynep Gündoğdu, kocası Ferhat ile tartıştıktan sonra evi terk edip Adana’daki akrabalarının yanına gittiğini, ardından kocası ve adamlarının geldiklerini, kendisini dövdükten sonra el ve ayaklarını bağlayıp İstanbul'a götürmek üzere jipe bindirdiklerini söyledi. Sorgusu süren Gündoğdu polislere, “Ben sanatçıyım. Yanlış anlaşılma var. Bu benim karım” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin